PACO GARCIA ES PRESENTA A LES PRIMÀRIES DE COMPROMÍS PER OPTAR A L’ALCALDIA DE LLÍRIA

Paco Garcia_guant¡yademocracia

Paco Garcia (candidat a l’Alcadia)

Amigues i amics, he presentat la meua candidatura a les Primàries de Compromís a l’alcadia de Llíria.
Llíria necessita una renovació i un nou equip humà de dones i homes que tinguen un projecte de ciutat integral i integrador, que recupere la il•lusió de la ciutadania per a superar la paràlisi i les inèrcies negatives que hem patit esta última dècada, així com establir eixos prioritaris de la política local dirigits a la generació d’ocupació i benestar.
La ciutat necessita un impuls cap a la modernitat i la prosperitat, utilitzant i promocionant el gran potencial que empresaris, autònoms, comerciants, teixit associatiu i ciutadans de la localitat tenim, obrint les portes de l’ajuntament al segle XXI i donant una participació directa a la ciutadania. Necessitem una nova governança local, on els protagonistes principals han de ser els veïns i veïnes, tant els que viuen al casc urbà com als barris residencials de les urbanitzacions de Llíria.
Des de Compromís s’ha fet un gran treball a la ciutat els últims anys, des del Grup Municipal i des del Col•lectiu local, tant de fiscalització com de proposició, on s’han presentat centenars d’iniciatives per generar ocupació, revitalitzar i millorar els serveis públics, moltes d’elles nascudes de la ciutadania, associacions locals, entitats i plataformes ciutadanes, en les que la Coalició ha sigut la seua veu al consistori.
No anem a prometre res, com fan moltes forces polítiques i després no compleixen. Però, que des de Compromís ens anem a comprometre en tot, amb l’objectiu de defensar els interessos generals de la població i crear sinèrgies amb la ciutadania que ens ajuden a superar estos temps difícils, situant a Llíria en el paper de capital Comarcal que li correspon, establint plans i línies estratègiques de futur que servisquen per a la generar nous jaciments d’ocupació i garantir un benestar als veïns i veïnes de la localitat.
Des d’estes línies, anime a tots els majors de 16 anys de la localitat a participar en esta festa de la democràcia que són les primàries de Compromís, on no sols es podrà triar al cap de llista, sinó a la resta de persones que han de completar la llista electoral. Unes primàries totalment obertes a la ciutadania que demostren que altra forma de fer política és possible.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *