Elvira Pedrola presenta la seua candidatura a la llista de Compromís per Llíria

Hola, el meu nom és Elvira Pedrola i Gorrea, natural de Llíria, i em presente a les primàries de Compromís per Llíria. Actualment em trobe acabant els meus estudis d’Arquitectura, a la Universitat Politècnica de València, a l’especialitat d’urbanisme. Molts em coneixereu per impulsar el projecte del cinema Unió Musical, així com per participar en les activitats que des de Compromís impulsem des de fa uns anys.

Em presente a les primàries perquè crec que el meu poble necessita un impuls fresc i renovat de fer polítiques. Necessitem persones educades en els nous temps i adaptades als nous sistemes d’informació i gestió. Aquestes ferramentes deurien utilitzar-se per a millorar la comunicació entre els gestors municipals i el poble, trencant la barrera que actualment existeix entre polítics i ciutadans.

Hem d’aprendre a gestionar el nostre sòl, cosa que l’actual govern no ha encertat a fer. Edificis multiusos poc útils , plans generals fora d’escala, polítiques de mobilitat inexistents, destrucció de rocòdroms, centre cívics desorganitzats o polígons industrials fantasmes, són molts dels exemples de la mala gestió que el PP ha desenvolupat els darrers dotze anys. Les noves maneres de construir ciutat passen per la renovació i la reutilització, i no per l’ocupació de sòl verge o la destrucció d’edificis que estaven en ús.

Perquè un poble estiga viu és esencial promoure les iniciatives, que des dels moviments juvenils es promouen, i oferir-los espais d’autogestió, on, de forma autónoma i independent als polítics de torn, puguen organitzar-se i desenvolupar-se dins del seu municipi. És aquesta la raó per la qual la regidoria de joventut no ha funcionat els darrers anys. No podem tindre una casa de la joventut dirigida per un funcionari a sou ficat a dit pel partit que governa, ni prohibir concerts no acords amb els ideals dels qui manen.

Crec que puc aportar grans idees treballant per al nostre ajuntament i servir per a fer més gran el projecte de ciutat, que tants anys porta congelat.

Caminem juntes i sense por

Elvira Pedrola i Gorrea

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *