Vallivana Murgui: «Volem reivindicar l’accessibilitat universal en tots els espais i transports públics i privats, a la recerca d’una ciutat inclusiva, per a totes les persones»

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, des del col·lectiu de Compromís-Move han organitzat un ruta reivindicativa pels carrers de Llíria amb cadira de rodes. Aquesta ruta tindrà lloc a la Plaça de Partidors a les 11h del matí.

«La idea és que la gent es pose en la pell de les persones amb mobilitat reduïda perquè sàpiguen el que suposa enfrontar-se diàriament a tantes barreres arquitectòniques» ha apuntat l’edil de Compromís-MoVe, Vallivana Murgui.

«Volem reivindicar l’accessibilitat universal en tots els espais i transports públics i privats, a la recerca d’una ciutat inclusiva, per a totes les persones, per això demanarem que al pressupost de 2016 es dote amb una quantia suficient la partida per realitzar un pla contra barreres arquitectòniques que s’incloga al Pla de Mobilitat, que tindrà que estar acabat el proper any», ha afegit Murgui.