Paco García Latorre, Diputat de Compromís en les Corts Valencianes i regidor a l’Ajuntament de Llíria, visita la fàbrica de SRG Global a Llíria.

Paco García Latorre, diputat de Compromís en les Corts Valencianes i regidor a l’Ajuntament de Llíria, va visitar les instal·lacions que la multinacional SRG Global posseeix a Llíria.

Jorge Vicuña, Gerent de la planta i Gabriela Llisterri, Gerent de Recursos Humans, van rebre a Paco García Latorre en les seues oficines, on van comentar la importància de la implantació d’un centre de formació professional permanent a Llíria. La idea és que puga satisfer no solament la demanda de formació, sinó que també s’adapte a les necessitats de les empreses en la cerca de determinats perfils professionals especialitzats. Igualment han destacat la importància d’impulsar iniciatives entre administració autonòmica, empreses, agents socials i entitats locals que aposten pel I+D+I i serveixen per dinamitzar el sector industrial i logístic que existeix en diferents poblacions i ciutats de la Comarca del Camp de Túria.

SRG Global a Llíria, adquirida per Guardian Industries l’any 1998, és la planta referent a Europa de la divisió de plàstic per a automoció de SRG Global, Inc. La divisió compta amb 5.100 treballadors a nivell mundial, dels quals aproximadament 900 es troben a Espanya, 835 empleats en SRG Global a Llíria i 109 a Ibi (Alacant).

La planta situada a Llíria és un dels majors fabricants de peces plàstiques cromades i/o pintades per a la indústria de l’automòbil. Una empresa que continua apostant pel creixement sostenible amb la finalitat de crear valor per a aquesta, per als seus clients i també per a la societat. Sempre enfocats en la innovació i en la millora contínua dels seus processos i productes anticipant-se a les demandes del mercat.

 

GARCIA VISITA LA 2ª EMPRESA DEL SECTOR DEL AUTOMOVIL DE LA COMUNITAT

Paco García Latorre, Diputado de Compromís en las Cortes Valencianas y concejal en el Ayuntamiento de Liria, visita la fábrica de SRG Global en Liria.

Paco García Latorre, diputado de Compromís en las Cortes Valencianas y concejal en el Ayuntamiento de Liria, visitó las instalaciones que la multinacional SRG Global posee en Liria.

Jorge Vicuña, Gerente de la planta y Gabriela Llisterri, Gerente de Recursos Humanos, recibieron a Paco García Latorre en sus oficinas, donde comentaron la importancia de la implantación de un centro de formación profesional permanente en Liria. La idea es que pueda satisfacer no solo la demanda de formación, sino que también se adapte a las necesidades de las empresas en la búsqueda de determinados perfiles profesionales especializados.

Igualmente han destacado la importancia de impulsar iniciativas entre administración autonómica, empresas, agentes sociales y entidades locales que apuesten por el I+D+I y sirvan para dinamizar el sector industrial y logístico que existe en diferentes poblaciones y ciudades de la Comarca del Camp de Túria.

SRG Global en Liria, adquirida por Guardian Industries en el año 1998, es la planta referente en Europa de la división de plástico para automoción de SRG Global, Inc. La división cuenta con 5.100 empleados a nivel mundial, de los que aproximadamente 900 se encuentran en España, 835 empleados en SRG Global en Liria y 109 en Ibi (Alicante).

La planta situada en Liria es uno de los mayores fabricantes de piezas plásticas cromadas y/o pintadas para la industria del automóvil. Una empresa que continúa apostando por el crecimiento sostenible con el fin de crear valor para ésta, para sus clientes y también para la sociedad.  Siempre enfocados en la innovación y en la mejora continua de sus procesos y productos anticipándose a las demandas del mercado.