Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, junt el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia, visiten la planta de SRG Global a Llíria. A la visita es va convidar a l’alcalde i a regidors de la corporació.

Rafael Climent va visitar la planta de SRG Global amb la finalitat de conèixer l’empresa i donar l’enhorabona pel Premi del Consell Social de la UPV atorgat a la mateixa el passat 25 de febrer.

Walter Reifenröther, Managing Director de SRG Global per a la regió Europa, els va rebre juntament amb el seu equip. Després d’una presentació oficial de l’empresa, van tenir l’oportunitat de visitar la planta productiva i també les obres de la nova línia de pintura que SRG Global té previst inaugurar en 2017.

“És fonamental per al territori valencià, promoure el creixement dels diferents sectors productius” va comentar D. Rafael Climent. També van destacar la importància de les iniciatives R+D+I i la necessitat d’impulsar projectes de formació contínua a la comarca del Camp de *Turia.

SRG Global a Llíria, adquirida per Guardian Industries l’any 1998, és la planta referent a Europa de la divisió de plàstic per a automoció de SRG Global, Inc. La divisió compta amb 5.100 empleats a nivell mundial, dels quals aproximadament 1000 es troben a Espanya, 835 empleats en *SRG Global a Llíria i 109 a Ibi (Alacant).

La planta situada a Llíria és un dels majors fabricants de peces plàstiques cromades i/o pintades per a la indústria de l’automòbil. Una empresa que continua apostant pel creixement sostenible amb la finalitat de crear valor per a aquesta, per als seus clients i també per a la societat. Sempre enfocats en la innovació i en la millora contínua dels seus processos i productes anticipant-se a les demandes del mercat.

Rafael Climent, Conseller de Economía Sostenible, junto al Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia, visitan la planta de SRG Global en Llíria. A la visita se invitó al alcalde y a concejales de la corporación.

Rafael Climent visitó la planta de SRG Global con el fin de conocer la empresa y dar la enhorabuena por el Premio del Consejo Social de la UPV otorgado a la misma el pasado 25 de febrero.

Walter Reifenröther, Managing Director de SRG Global para la región Europa, les recibió junto con su equipo. Tras una presentación oficial de la empresa, tuvieron la oportunidad de visitar la planta productiva y también las obras de la nueva línea de pintura que SRG Global tiene previsto inaugurar en 2017.

“Es fundamental para el territorio valenciano, promover el crecimiento de los diferentes sectores productivos” comentó D. Rafael Climent. También destacaron la importancia de las iniciativas I+D+I y la necesidad de impulsar proyectos de formación continua en la comarca del Camp de Turia.

SRG Global en Liria, adquirida por Guardian Industries en el año 1998, es la planta referente en Europa de la división de plástico para automoción de SRG Global, Inc. La división cuenta con 5.100 empleados a nivel mundial, de los que aproximadamente 1000 se encuentran en España, 835 empleados en SRG Global en Liria y 109 en Ibi (Alicante).

La planta situada en Liria es uno de los mayores fabricantes de piezas plásticas cromadas y/o pintadas para la industria del automóvil. Una empresa que continúa apostando por el crecimiento sostenible con el fin de crear valor para ésta, para sus clientes y también para la sociedad.  Siempre enfocados en la innovación y en la mejora continua de sus procesos y productos anticipándose a las demandas del mercado.