El ple del Consell ha aprovat avui re editar un any mes el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Invesrtigació, Cultura i Esport i la Unió Musical de Llíria pel qual es finançarà parcialment la impartició de l’ensenyament elemental de Música i dels ensenyaments d’Educació Primària de forma integrada.

Aquesta col·laboració té com a finalitat facilitar als alumnes la possibilitat de cursar simultàniament els ensenyaments de música i les de règim general.

Segons el Diputat Autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Generalitat destinarà una subvenció de 107.850 euros per a contribuir a sufragar en 2016 les despeses de personal docent addicionals ocasionats per la integració dels ensenyaments elementals de Música i els ensenyaments d’Educació Primària.

La Unió Musical de Llíria, amb el suport del Consell, constitueix un centre pioner a integrar aquests dos tipus d’estudis en un horari únic, la qual cosa redunda en una menor càrrega lectiva per a aquests alumnes i implica una major eficiència des del punt de vista educatiu, social i econòmic.

Amb aquest conveni s’incideix en el reconeixement de la meritòria tasca duta a terme per les societats musicals valencianes per a mantenir escoles de música que permetran integrar l’educació dels alumnes amb la tradicional afició a la música característica del poble valencià.

El Consell cofinancia la enseñanza integrada de Música en el CEIM Unió Musical de Llíria

El pleno del Consell ha aprobado hoy re editar un año mas el convenio de colaboración entre la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte y la Unió Musical de Llíria por el que se financiará parcialmente la impartición de la enseñanza elemental de Música y de las enseñanzas de Educación Primaria de forma integrada.

Esta colaboración tiene como finalidad facilitar a los alumnos la posibilidad de cursar simultáneamente las enseñanzas de música y las de régimen general.

Según el Diputado Autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Generalitat destinará una subvención de 107.850 euros para contribuir a sufragar en 2016 los gastos de personal docente adicionales ocasionados por la integración de las enseñanzas elementales de Música y las enseñanzas de Educación Primaria.

La Unió Musical de Llíria, con el apoyo del Consell, constituye un centro pionero en integrar estos dos tipos de estudios en un horario único, lo que redunda en una menor carga lectiva para estos alumnos e implica una mayor eficiencia desde el punto de vista educativo, social y económico.

Con este convenio se incide en el reconocimiento de la meritoria tarea llevada a cabo por las sociedades musicales valencianas para mantener escuelas de música que permitirán integrar la educación de los alumnos con la tradicional afición a la música característica del pueblo valenciano.