Com tots els anys en les setmanes prop de Nadal, Compromís-MoVe realitza la campanya de foment del comerç local. Enguany el lema elegit ha estat Tot el que necessites està a Llíria. Jo compre a Llíria“.

Nadal és una època en que la gent sol fer més compres i moltes vegades opta per comprar en les grans superfícies. Compromís-MoVe ha defensat sempre el comerç en les botigues de la Ciutat, la utilització dels serveis dels nostres professionals, gaudir dels nostres restauradors locals i espais d’oci, ha fomentat el comerç de proximitat en que els empleats estiguen visibles i puguen atendre els clients tot el temps que siga necessari.

Enguany, a més comptem amb el suport del #GoverndelBotànic #Compromís, on s’ha articulat des de la #Generalitat una campanya que es suma a la nostra local de suport al nostres comerciants i professionals.

Amb el lema de “ElNadalÉsValencià”, des de les institucions valencianes es vol donar a conèixer el valor dels nostres productes, fets ací, per la nostra gent i prop de casa.

Els joguets no es fabriquen a l’Orient, es fan a l’interior d’Alacant.

Els llagostins es pesquen a Vinaròs i les gambes a la Marina.

A la nostra terra vindrem amb cava de Requena acompanyat del torró de Xixona i Alacant.

El raïm del Vinalopó ens donarà bona sort.

És un fet, ElNadalÉsValencià