Garcia: “Uns 680 escolars de Llíria seran els destinataris d’aquesta iniciativa de foment del consum de fruites i hortalisses entre la gent jove”.

Segons el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, l’objectiu d’aquest programa és fomentar el consum de fruita i hortalisses entre els escolars d’edats tempranes, així com de productes més saludables i, al mateix temps, conscienciar els menors de la importància de consumir productes locals i produïts per mitjà de fórmules mediambientalment  sostenibles i respectuoses amb l’entorn natural.

Aquest Pla va ser engegat per la Comissió Europea en 2009 i és finançat per la UE i les administracions autonòmiques i estatals.

El diputat de Compromís valora molt positivament el foment del consum de fruites i verdures als centres educatius, sent este un mitjà eficaç per conscienciar als joves de pràctiques alimentàries saludables i contrarestar la publicitat agressiva d’altres productes substitutius que han envaït en les últimes dècades aules i menjadors.

Garcia apunta que aquest Pla és propici en la nostra Comunitat, ja que comptem amb una extensa horta i camp que ens proporciona les més variades fruites i hortalisses fresques de qualitat i amb seguretat, i a més la climatologia ens permeten disposar i consumir en cada època de l’any diferents tipus de fruita i verdura, sobretot en taronges i mandarines.

+ INFO: Llistat de centres valencians seleccionats en el programa

 

Los colegios de Llíria, Sant Miquel y La Unió, han sido seleccionados para participar en el programa autonómico de fruta en los colegios

Garcia: “Unos 680 escolares de Llíria serán los destinatarios de esta iniciativa de fomento del consumo de frutas y hortalizas entre la gente joven”.

Según el Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, el objetivo de este programa es fomentar el consumo de fruta y hortalizas entre los escolares de edades primerizas, así como de productos más saludables y, al mismo tiempo, concienciar los menores de la importancia de consumir productos locales y producidos por medio de fórmulas  medioambientalmente  sostenibles y respetuosas con el medio ambiente.

Este Plan fue puesto en marcha por la Comisión Europea en 2009 y es financiado por la UE y las administraciones autonómicas y estatales.

El diputado de Compromís valora muy positivamente el fomento del consumo de frutas y verduras en los centros educativos, siendo este un medio eficaz para concienciar a los jóvenes de prácticas alimentarias saludables y contrarrestar la publicidad agresiva de otros productos sustitutivos que han invadido en las últimas décadas aulas y comedores.

Garcia apunta que este Plan es propicio en nuestra Comunidad, ya que contamos con una extensa huerta y campo que nos proporciona las más variadas frutas y hortalizas frescas de calidad y con seguridad, y además la climatología nos permiten disponer y consumir en cada época del año distintos tipos de fruta y verdura, sobretodo en naranjas y mandarinas.