L’Assemblea de la Coalició es va reunir ahir dilluns i va acorda fer una nova oferta d’acord als membres del Grup Municipal Socialista en l’ajuntament de Llíria.

Segons el portaveus de la Coalició, Paco Garcia i Elena Jimenez, atenent el procés de negociació bilateral obert entre el Grup Municipal Socialista i el grup Municipal de Compromís-MoVe en els darrers mesos i vist  l’intercanvi de propostes formulades per ambdues formacions, així com essent que hi ha una clara voluntat per part de la Coalició Compromís-MoVe de formalitzar un acord d’esquerres i de progrés per a la Ciutat de Llíria en la línia de l’Acord del Botànic, la Coalició ha tornat a enviar al grup Socialista una proposta que puga concloure en un pacte de govern per al que resta de legislatura.

Compromís-MoVe ha reiterat la voluntat de treballar per la nostra Ciutat i d’aportar l’experiència municipal, els projectes i les iniciatives que puguen fer avançar a la localitat cap al futur, concretant la proposta d’assumir 5 Delegacions, totes elles gestionades amb autonomia i pressupost, amb una estreta coordinació amb el Grup Socialista en la Junta de Coordinació de Govern municipal. Una coordinació que es complementaria amb la Comissió Política de seguiment del pacte local que es crearia entre persones de les dues formacions.

A les Delegacions que Compromís-MoVe es compromet a gestionar, s’ha acompanyat una relació inicial de projectes a desenvolupar d’ací a final de legislatura.

PROPOSTA AREES Compromis-MoVe juliol 2017