Compromís-MoVe signa el “Pacte de Ca la Vila”

García: “Avui hem donat resposta a la voluntat ciutadana que, al maig de 2015 va demanar la conformació d’un govern sòlid, plural i progressista”.

Avui, els màxims responsables de la Coalició Compromís-MoVe i del PSOE de Llíria han donat llum verda al “Pacte de Ca la Vila”, el qual configura un escenari nou per a afrontar els dos últims anys de legislatura.

Després d’un any de llargues negociacions, les dues formacions polítiques han madurat i consensuat un acord de futur per a la ciutat de Llíria amb uns objectius clars, una metodologia de treball i una distribució d’àrees adequada per a poder portar a bon terme la planificació d’inversions i nous serveis que es vol dotar a la ciutat.

A nivell d’inversions autonòmiques, s’ha apostat fort per facilitar la implantació, entre altres inversions, del nou Palau de Justícia, el nou IES Camp de Turia i un Centre de Dia i Residència per a persones amb diversitat funcional.

A nivell Local, les Millores en urbanitzacions, el Pla Director de Sanejament, l’escoleta municipal, la nova seu de la Policia Local, el nou disseny de la plaça Major i centre comercial, la rehabilitació de Ca Porcar,  la gestió del programa de Regeneració Urbana ARRU i la millora de zones d’aparcaments, són algunes de les accions més destacades a realitzar.

Per a Compromís-MoVe, el pacte de Ca la Vila se signa “pensant en les persones, no en les formacions polítiques” i de cara a “les pròximes generacions i no en les pròximes eleccions” municipals, ja que s’aposta per projectes estratègics i de calat que incideixen en la millora de la vida de les persones, la dinamització industrial, econòmica i comercial de la ciutat, els quals suposen  l’establiment de nous jaciments d’ocupació.

Amb aquest Pacte, es dóna resposta a la voluntat ciutadana que, al maig de 2015 va demanar la conformació d’un govern sòlid, plural i progressista, que amb la suma de Compromís-MoVe i PSOE es veu culminada.

CONSULTA:   Pacte de CA LA VILA

Compromís-MoVe firma el “Pacto de Ca la Vila”

García: “Hoy hemos dado respuesta  a la voluntad ciudadana que, en mayo de 2015 pidió la conformación de un gobierno sólido, plural y progresista”.

Hoy, los máximos responsables de la Coalición Compromís-MoVe y del PSOE de Llíria han dado luz verde al “Paco de Ca la Vila”, el cual configura un escenario nuevo para afrontar los dos últimos años de legislatura.

Después de un año de largas negociaciones, las dos formaciones políticas han madurado y consensuado un acuerdo de futuro para la ciudad de Llíria con unos objetivos claros, una metodología de trabajo y una distribución de áreas adecuada para poder llevar a buen término la planificación de inversiones y nuevos servicios de que se quiere dotar a la ciudad.

A nivel de inversiones autonómicas, se ha apostado fuerte por facilitar la implantación, entre otras inversiones, del nuevo Palacio de Justicia, el nuevo IES Camp de Turia i un Centro de Día i Residencia para personas con diversidad funcional.

A nivel Local, las Mejoras en urbanizaciones, el Plan Director de Saneamiento, la escoleta municipal, la nueva sede de la Policía Local, el nuevo diseño de la plaza Mayor y centro comercial, la rehabilitación de Ca Porcar,  la gestión del programa de Regeneración Urbana ARRU y la mejora de zonas de aparcamientos, son algunas de las acciones más destacadas a realizar.

Para Compromís-MoVe, el pacto de Ca la Vila se firma “pensando en las personas, no en las formaciones políticas” y de cara a “las próximas generaciones y no en las próximas elecciones” municipales, ya que se apuesta por proyectos estratégicos y de calado que inciden en la mejora de la vida de las personas, la dinamización industrial, económica y comercial de la ciudad, los cuales supongan  el establecimiento de nuevos yacimientos de empleo.

Con este Pacto, se da respuesta a la voluntad ciudadana que, en mayo de 2015 pidió la conformación de un gobierno sólido, plural y progresista, que con la suma de Compromís-MoVe y PSOE se ve culminada.

Arxivat en: Compromís, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *