Obre el nou jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 7 de Llíria

A partir del dia 2 de gener de 2018, la nova seu judicial es posarà en funcionament amb tot el personal i equipament.

El nou jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 7 previst en la localitat de Llíria (València) des de fa més d’un lustre, entrarà en funcionament a partir del dia 2 de gener de 2018 compartint dependències amb l’actual Jutjat nº 6 en el carrer Manuel López Varela.

Segons el diputat autonòmic de Compromís i portaveu de la Comissió de Justícia de Les Corts Valencianes, Paco Garcia Latorre, aquest nou jutjat va ser previst i aprovat pel Ministeri de Justícia en el 2011, però el govern popular ho va desestimar i va renunciar a posar-lo en funcionament. En aquesta legislatura, amb la Consellera Gabriela Bravo al capdavant, es va tornar a reclamar la seua obertura i es va dotar del pressupost necessari per a l’equipament i personal. Ara, després de més de dos anys i mig de reivindicació, es va a convertir en una realitat.

Amb la incorporació del Jutjat nº 7 a Llíria es fa més que necessària la projecció d’un nou Palau de Justícia, amb capacitat per a altres nous jutjats, medicina forense, arxiu, torn d’ofici i operadors de Justícia, ja que les actuals instal·lacions estan col·lapsades i la planta baixa on se situaran els jutjats nº 6 i 7 també es queda curta.

En aquest sentit, apunta Garcia, la Conselleria de Justícia i l’ajuntament de la capital edetana, estan treballant en la cessió d’un solar per a la construcció d’aquesta nova seu judicial que dóna servei al Camp de Túria i la Serrania.

Per al Diputat autonòmic, l’obertura de la nova seu judicial és una mostra de la bona labor i compliment dels compromisos electorals que està duent a terme el Govern del Botànic amb els veïns d’aquestes dues comarques de l’interior.

NOTICIA RELACIONADA: http://lliria.compromis.net/2017/10/17/llum-verda-al-nou-jutjat-no-7-de-lliria/

 

Abre el nuevo juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 7 de Llíria

A partir del día 2 de enero de 2018, la nueva sede judicial se pondrá en funcionamiento con todo el personal y equipamiento.

El nuevo juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 7 previsto en la localidad de Llíria (Valencia) des de hace más de un lustro, entrará en funcionamiento a partir del dia 2 de enero de 2018 compartiendo dependencias con el actual Juzgado nº 6 en la Calle Manuel López Varela.

Según el diputado autonómico de Compromís y portavoz de la Comisión de Justicia de Les Corts Valencianes, Paco Garcia Latorre, este nuevo juzgado fue previsto y aprobado por el Ministerio de Justicia en el 2011, pero el gobierno popular lo desestimó y renunció a ponerlo en funcionamiento. En esta legislatura, con la Consellera Gabriela Bravo al frente, se volvió a reclamar su apertura y se dotó del presupuesto necesario para el equipamiento y personal. Ahora, tras más de dos años y medio de reivindicación, se va a convertir en una realidad.

Con la incorporación del Juzgado nº 7 en Llíria se hace más que necesaria la proyección de un nuevo Palacio de Justicia, con capacidad para otros nuevos juzgados, medicina forense, archivo, turno oficio y operadores de Justicia, ya que las actuales instalaciones están colapsadas y la planta baja donde se ubicaran los juzgados nº 6 y 7 también se queda corta.

En este sentido, apunta Garcia, la Conselleria de Justicia y el ayuntamiento de la capital edetana, están trabajando en la cesión de un solar para la construcción de esta nueva sede judicial que da servicio al Camp de Túria y la serranía.

Para el Diputado autonómico, la apertura de la nueva sede judicial es una muestra de la buena labor y cumplimiento de los compromisos electorales que está llevando a cabo el Govern del Botànic con los vecinos de estas dos comarcas del interior.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *