Garcia: “El Botànic obre una nova línia d’ajudes per a pal·liar les conseqüències econòmiques produïdes en els sectors més afectats per la pandèmia”

El portaveu Comarcal de Compromís, Paco García Latorre, ha anunciat que el Consell destinarà a la Comarca del Camp de Túria un total de 4.262.294 euros destinats a persones treballadores autònomes i micro empreses dels sectors més afectats per la pandèmia de la Covid19.

Aquestes ajudes, tal com va anunciar la Vice Presidenta del Consell, Mónica Oltra, s’han regulat en el Decret llei 1/2021, on s’estableix que aquest programa de subvencions serà finançat per l’Administració autonòmica en un 62,5%, la Diputació de València amb el 22,5%, i una aportació dels ajuntaments del 15% restant.

Els sectors als quals s’han dirigit les ajudes són els allotjaments i activitats turístiques, restauració, oci nocturn, activitats de creació, artístiques i d’espectacles, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

El Govern del Botànic ha establert una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa, la qual es veurà incrementada en 200 euros addicionals per persona ocupada a càrrec.

Segons García, el Govern Valencià ha apostat primer per salvar les persones, però també ha desenvolupat línies d’actuació i ajudes per a salvar al teixit empresarial i autònom que s’està veient més afectat per aquesta situació de tancaments temporals.

Igualment, el portaveu de Compromís ha volgut destacar novament, el paper tan important que tenen els ajuntaments en esta gestió de la crisi, i mes concretament en la canalització de totes les ajudes que la Generalitat està dirigint als professionals i sectors productius afectats.

La Generalitat asigna al Camp de Túria 4,2 millones de euros para los autónomos y empresas en el “Plan Paréntesis”

Garcia: “El Botànic abre una nueva línea de ayudas para paliar las consecuencias económicas producidas en los sectores más afectados por la pandemia”

El portavoz Comarcal de Compromís, Paco García Latorre, ha anunciado que el Consell destinará a la Comarca del Camp de Túria un total de 4.262.294 euros destinados a personas trabajadoras autónomas y micro empresas de los sectores m afectados por la pandemia de la Covid19.

Estas ayudas, tal y como anunció la Vice Presidenta del Consell, Mónica Oltra, se han regulado en el Decreto ley 1/2021, donde se establece que este programa de subvenciones será financiado por la Administración autonómica en un 62,5%, la Diputación de València con el22,5%, i una aportación de los ayuntamientos del 15% restante.

Los sectores a los que se han dirigido las ayudas son los alojamientos y actividades turísticas, restauración, ocio nocturno, actividades de creación, artísticas y de espectáculos, actividades deportivas, recreativas y de entretenimiento.

El Gobierno del Botànic ha establecido una ayuda directa de 2.000 euros por cada autónomo o microempresa, la cual se verá incrementada en 200 euros adicionales por persona empleada a cargo.

Según García, el Gobierno Valenciano ha apostado primero por salvar las personas, pero también ha desarrollado líneas de actuación y ayudas para salvar al tejido empresarial y autónomo que se está viendo más afectado por esta situación de cierres temporales.

Igualmente, el portavoz de Compromís ha querido destacar nuevamente, el papel tan importante que tienen los ayuntamientos en esta gestión de la crisis, y mas concretamente en la canalización de todas las ayudas que la Generalitat está dirigiendo a los profesionales y sectores productivos afectados.