EL PP DE LLÍRIA DISCRIMINA LA UNIÓ MUSICAL EN EL PROCÉS D’AGERMANAMENT AMB CAMPO DE CRIPTANA

Compromís denuncia obscurantisme i manca de participació, així com que al concert de l’acte oficial d’agermanament sols s’ha contractat per a participar a una de les societats musicals de Llíria.

El PP de Llíria, en un acte més d’obscurantisme i manca de transparència, ha iniciat un procés d’agermanament que tindrà lloc el 5 de juliol amb una població de Ciudad Real anomenada Campo de Criptana, sense haver consultant a la corporació municipal i sense que hi hagen vincles o relacions institucionals que motiven este procés que es va presentar a corre cuita en el últim Ple ordinari de l’ajuntament de Llíria.

De fet, mentre l’ajuntament de Campos de Criptana va constituir un Comitè d’Agermanament fa temps amb representació de tots els grups Municipals i va tractar esta proposta en el ple del seu a ajuntament a principis de juny. A Llíria, per contra, ni s’ha creat la Comissió, ni s’ha donat participació als grups de l’oposició, ni s’ha valorat si es donen suficients motius per a l’agermanament. Però, mentrestant, ambdós alcaldes, ja fa temps havien acordat fer un concert el pròxim dia 5 de juliol dintre del Festival de Música Internacional (FIM) “Tierra de Gigantes” que celebra anualment Campo de Criptana en la localitat, on ja havien acordat també l’agermanament entre les dues localitats. Tal i com consta en la web de la localitat des de fa setmanes: http://www.fimtierradegigantes.com/fim-2014/

Al final, el nexe d’unió entre les dues localitats no és públic, ha estat les relacions privades entre les societats musicals de la Filarmònica de Beethoven i la Primitiva de Llíria i el director Luis Cobos, que al mateix temps és el director del FIM, festival finançat entre l’ajuntament de Campos de Criptana i ara sembla que també per l’Associació d’Artistes, Intèrprets i Executants (AIE), que també presideix el mateix Cobos. entitat esta última pareguda a la SGAE.

Al final, la mala gestió feta per l’alcalde i l’ocultació d’informació al Ple de Llíria, ha fet que, un acte que es positiu i del que Compromís és favorable, es veja enfosquit per unes maniobres irregulars que deixen molt que desitjar en quan a les formes de portar-lo endavant i a més, quan es practica una discriminació clara cap a una de les societats musicals de Llíria (en este cas la Unió Musical), que s’ha deixat fora de l’acte oficial d’agermanament. Un fet inexplicable que no ha passat mai, sobretot tractant-se d’un festival on tenen cabuda diferents agrupacions musicals i en el que Llíria tenia que estar representada musicalment en la seua totalitat i no en part.

De fet, l’alcalde de Llíria acudirà a este acte de la pròxima setmana (dissabte 5 de juliol) sense estar legitimat per a prendre la decisió d’agermanament, ja que el Comitè d’Agermanament municipal no s’ha constituït per part de Llíria (de fet no se sap ni qui el va a constituir), ni s’han fet els informes que acrediten les relacions o nexes d’unió que motiven el mateix, ni cap Comissió de Cultura o el Ple de l’ajuntament hagen donat el vist i plau. En definitiva, una mostra més d’un govern caciquil, opac i discriminatori.

EL PP DE LLÍRIA DISCRIMINA LA UNIÓN MUSICAL EN EL PROCESO DE HERMANAMIENTO CON CAMPO DE CRIPTANA

Compromis denuncia oscurantismo y falta de participación, así como que al concierto del acto oficial de hermanamiento sólo se ha contratado para participar a una de las sociedades musicales de Llíria.

El PP de Llíria, en un acto más de oscurantismo y falta de transparencia, ha iniciado un proceso de hermanamiento que tendrá lugar el 5 de julio con una población de Ciudad Real llamada Campo de Criptana, sin haber consultando a la corporación municipal y sin que hayan vínculos o relaciones institucionales que motiven este proceso que se presentó a toda prisa en el último Pleno ordinario del ayuntamiento de Llíria.

De hecho, mientras el ayuntamiento de Campos de Criptana constituyó un Comité de Hermanamiento hace tiempo con representación de todos los grupos Municipales y trató esta propuesta en el pleno del su a ayuntamiento a principios de junio. En Llíria, por el contrario, ni se ha creado la Comisión, ni se ha dado participación a los grupos de la oposición, ni se ha valorado si se dan suficientes motivos para el hermanamiento. Pero, mientras tanto, ambos alcaldes, ya hace tiempo habían acordado hacer un concierto el próximo día 5 de julio dentro del Festival de Música Internacional (FIM) “Tierra de Gigantes” que celebra anualmente Campo de Criptana en la localidad, donde ya habían acordado también el hermanamiento entre las dos localidades. Tal y como consta en la web de la localidad hace semanas: http://www.fimtierradegigantes.com/fim-2014/

Al final, el nexo de unión entre las dos localidades no es público, ha sido las relaciones privadas entre las sociedades musicales de la Filarmónica de Beethoven y la Primitiva de Llíria y el director Luis Cobos, que al mismo tiempo es el director del FIM, festival financiado entre el ayuntamiento de Campo de Criptana y ahora parece que también por la Asociación de Artistas, Intérpretes y Ejecutantes (AIE), que también preside el mismo Cobos. entidad esta última similar a la SGAE.

Al final, la mala gestión hecha por el alcalde y la ocultación de información al Pleno de Llíria, ha hecho que, un acto que es positivo y del que Compromís es favorable, se vea oscurecido por unas maniobras irregulares que dejan mucho que desear en cuando a las formas de llevarlo a cabo y además, cuando se practica una discriminación clara hacia una de las sociedades musicales de Llíria (en este caso la Unión Musical), que se ha dejado fuera del acto oficial de hermanamiento. Un hecho inexplicable que no ha pasado nunca, sobre todo tratándose de un festival donde tienen cabida diferentes agrupaciones musicales y en el que Llíria tenía que estar representada musicalmente en su totalidad y no en parte.

De hecho, el acalde de Llíria acudirá a este acto de la próxima semana (sábado 5 de julio) sin estar legitimado para tomar la decisión de hermanamiento, ya que el Comité de Hermanamiento municipal no se ha constituido por parte de Llíria (de hecho no se sabe ni quien lo va a constituir), ni se han hecho los informes que acreditan las relaciones o nexos de unión que motivan el mismo, ni ninguna Comisión de Cultura o el Pleno del ayuntamiento hayan dado el visto bueno. En definitiva, una muestra más de un gobierno caciquil, opaco y discriminatorio.

Arxivat en: Llíria

Comentaris

  1. vicent diu:

    Ei, jo tinc família a Sant Vicenç dels Horts. Vull que Llíria s’agermane amb aquest poble per això i perquè es diu Sant Vicenç, patró de Llíria. Dues grans raons, no?
    A més l’alcalde és Oriol Junqueras, he he he…d’ERC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *