El PP vol vendre i privatitzar els centres hospitalaris de Llíria i Gandia

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha pronunciat hui sobre les informacions que apunten que la Conselleria de Sanitat estudia la venda dels centrres hospitalaris de Llíria i Gandia a la sanitat privada i ha assegurat que “que si açò ocorre des del nostre grup parlamentari presentarem una denúncia davant la fiscalia per la presumpta malversació de fons públics i l’espoli que suposaria esta operació”.

Segons Oltra “des de Compromís hem vingut denunciant que podia passar açò des d’abans de les passades eleccions autonòmiques. Advertírem que en la no finalització i obertura dels hospitals de Llíria i Gandia hi havia una estratègia calculada des del Partit Popular per a utilitzar fons públics en benefici dels interessos privats d’algunes empreses sanitàries, a les quals ja es premia amb la gestió privada de determinats hospitals públics”.

Des de Compromís no anem a consentir l’espoli que suposa que unes infraestructures sanitàries públiques que s’han pagat amb diners de tots els valencians ara es vagen a malvendre a preu de saldo als amics del PP que tenen empreses que fan negoci amb la nostra salut, desviant d’esta manera els fons que són públics cap a interessos privats.

“L’espoli i el saqueig ha de parar, no és possible que el PP seguisca afavorint el negoci d’una determinada gent a costa dels diners de tots. Si finalment el govern del PP planteja formalment la proposta de venda d’infraestructures sanitàries com l’extensió hospitalària de l’Arnau de Vilanova a Llíria i el nou hospital de Gandia a empreses privades no ens quedarem de braços creuats, presentarem una denúncia davant la fiscalia”, ha conclòs Oltra.