Garcia: ”Amb esta mesura se dinamitzaria la utilització del local i es donaria resposta a una demanda veïnal”

L’ajuntament de Llíria compta amb un local social en la urbanització de la Vall de Llíria. Este edifici, ha estat utilitzat durant un temps per les agrupacions de veïns de la mateixa urbanització, passant després a albergar un servei municipal d’assessorament urbanístic que, a hores d’ara ja fa temps que no es presta, estant l’edifici tancat.

De fet, en un principi, quan es varen vendre les parcel·les per part de la promotora en la Vall de Llíria, es va publicitar i dir que este local anava a ser un club social de la mateixa urbanització per als veïns.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, per part de les diferents agrupacions de veïns de Vall de Llíria s’ha demanat que el local poguera ser gestionat per la Comunitat de Veïns de les cinc pomes en les que estan organitzades les agrupacions de propietaris. Una gestió que podria ser compartida amb l’ajuntament per a que el local poguera ser utilitzat, no sols pels veïns de la vall de Llíria, sinó per tot aquells col·lectius, associacions o entitats que ho sol·liciten.

Amb esta mesura, apunta Garcia, a part de donar compliment a una demanda veïnal, es facilitaria la dinamització de l’ús del local social, no sols per als veïns de la urbanització, sinó que estaria obert a tota la ciutadania de la localitat.

Per això, el Grup Municipal de Compromís ha proposat al Ple que l’ajuntament de Llíria estudie la viabilitat de signar un conveni de col·laboració amb la Comunitat de propietaris de la Vall de Llíria amb la finalitat de fer una gestió compartida de l’ús del local social.

 

COMPROMIS PROPONE UN CONVENIO DE COLABORACIÓ CON VECINOS VALL DE LLÍRIA PARA GESTIONAR LOCAL SOCIAL

Garcia: ”Con esta medida se dinamizaría la utilización del local y se daría respuesta a una demanda vecinal”.

El ayuntamiento de Llíria cuenta con un local social en la urbanización del Vall de Llíria. Este edificio, ha sido utilizado durante un tiempo por las agrupaciones de vecinos de la misma urbanización, pasando después a albergar un servicio municipal de asesoramiento urbanístico que, a estas alturas ya hace tiempo que no se presta, estando el edificio cerrado.

 De hecho, en un principio, cuando se vendieron las parcelas por parte de la promotora en Vall de Llíria, se va publicitó y se dijo que este local iba a ser un club social de la misma urbanización para los vecinos.

Según el portavoz de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, por parte de las diferentes agrupaciones de vecinos del Vall de Llíria se ha pedido que el local pudiera ser gestionado por la Comunidad de Vecinos de las cinco manzanas en las que están organizadas las agrupaciones de propietarios. Una gestión que podría ser compartida con el ayuntamiento para que el local pudiera ser utilizado, no sólo por los vecinos del Vall de Llíria, sino por todos aquellos colectivos, asociaciones o entidades que lo soliciten.

 Con esta medida, apunta Garcia, aparte de dar cumplimiento a una demanda vecinal, se facilitaría la dinamización del uso del local social, no sólo para los vecinos de la urbanización, sino que estaría abierto a toda la ciudadanía de la localidad.

Por eso, el Grupo Municipal de Compromís ha propuesto al Pleno que el ayuntamiento de Llíria estudie la viabilidad de firmar un convenio de colaboración con la Comunidad de propietarios del Vall de Llíria con el fin de hacer una gestión compartida del uso del local social.