Els comptes públics de l’Estat per a  2014 no ha previst ni un cèntim per als regants de Llíria.

Les retallades del Govern del PP han fet que la proposta de Comptes Públics per a l’any 2014 no contempla cap inversió per als regants del Canal Principal del Camp de Túria. Concretament, l’actuació prevista per a desenvolupar la 2ª Fase del sistema de Reg del Canal Principal s’ha quedat en sec al no rebre cap consignació per al proper exercici pressupostari.

Segons les inversions previstes per part del Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient, està la de destinar 4 milions d’euros per a la Segona Fase de millora dels sistemes de reg del Canal Principal, una xifra de la que no veurem cap reflexe en el Pressupost de 2014, ja que l’executiu de Rajoy ha decidit ajornar-la i deixar-la a zero.

Amb estos pressupostos, el Govern de l’Estat certifica el retrocés i paràlisi en polítiques agràries i concretament l’abandonament dels sectors productius tradicionals valencians, com és l’agricultura. Ajornant inversions i projectes que servirien per millorar la competitivitat del camp valencià i la generació de llocs de treball.

EL PP VUELVE A DEJAR EN SECO LA 2ª FASE DEL PROYECTO DEL CANAL PRINCIPAL DEL CAMP DE TÚRIA EN LOS PGE DE 2014

Las cuentas públicas del Estado para 2014 no han previsto ni un céntimo para los regantes de Llíria.

Los recortes del Gobierno del PP han hecho que la propuesta de Cuentas Públicas para el año 2014 no contempla ninguna inversión para los regantes del Canal Principal del Camp de Túria. Concretamente, la actuación prevista para desarrollar la 2ª Fase del sistema de Riego del Canal Principal se ha quedado en seco al no recibir ninguna consignación para el próximo ejercicio presupuestario.

Según las inversiones previstas por parte del Ministerio de Agricultura y Medio ambiente, está la de destinar 4 millones de euros para la Segunda Fase de mejora de los sistemas de riego del Canal Principal, una cifra de la que no veremos ningún reflejo en los Presupuestos de 2014, ya que el ejecutivo de Rajoy ha decidido aplazarla y dejarla a cero.

Con estos presupuestos, el Gobierno del Estado certifica el retroceso y parálisis en políticas agrarias y concretamente el abandono de los sectores productivos tradicionales valencianos, como es la agricultura. Aplazando inversiones y proyectos que servirían para mejorar la competitividad del campo valenciano y la generación de puestos de trabajo.