Garcia: “Ja no sols l’equip de Govern deixa de demanar subvencions, sinó que les que tramiten, ho fan fora de termini”.

Esta setmana, la Diputació de València ha fet públiques les ajudes per al “Pla d’Ajardinament de 2013”, unes subvencions tenen la finalitat principal de prestar ajuda econòmica als municipis de la província per tal que de púguen adquirir plantes i arbratge destinats a millorar la vegetació dels parcs, jardins i zones verdes amb noves plantacions o reposicions de les ja existents.

Segons el Portaveu local de Compromís, Paco Garcia Latorre, de les 280 poblacions que han sol·licitat les ajudes dintre del “Pla d’Ajardinament 2013” de la Diputació de València, sols les localitats de Llíria i Sedaví han estat excloses del programa per presentar la documentació fora de termini, la resta han sigut totes admeses i rebran quanties que oscil·len entre els 1.000 i 3.000 euros.

Per a Garcia, este fet ve a corroborar la deficient gestió dels populars al front del consistori edetà, ja que no sols deixen de demanar ajudes i programes que poden beneficiar econòmicament a Llíria, sinó que a més, quan es decideixen a fer-ho, ho fan malament i sense complir el requisits de la convocatòria.

Compromís reclama una major diligència per part del PP local i dels seus regidors, ja que en els temps que corren, el municipi no es pot permetre el luxe d’anar perdent ajudes i subvencions que serveixen per millorar i mantindré la qualitat dels serveis públics municipals.

De fet, el Grup Municipal de Compromís ha vingut reclamant la necessitat de canviar l’arbratge en zones de Líria com la de Censals, així com reposar les palmeres mortes al Parc del Pla de l’Arc front el Centre de Salut, tasques que ja no rebran enguany esta ajuda de la Diputació.

LLÍRIA PIERDE LA SUBVENCIÓN DEL “PLAN DE AJARDINAMIENTO 2013” DE LA DIPUTACIÓN POR NO PRESENTARLA A TIEMPO

Garcia: “Ya no sólo el equipo de Gobierno deja de pedir subvenciones, sino que las que tramitan, lo hacen fuera de plazo”.

Esta semana, la Diputación de Valencia ha hecho públicas las ayudas para el “Plan de Ajardinamiento de 2013”, unas subvenciones que su finalidad principal es prestar ayuda económica a los municipios de la provincia para que puedan adquirir plantas y arbolado destinadas a mejorar la vegetación de los parques, jardines y zonas verdes con nuevas plantaciones o reposiciones de las ya existentes.

Según el Portavoz local de Compromís, Paco Garcia Latorre, de las 280 poblaciones que han solicitado las ayudas dentro del “Plan de Ajardinamiento 2013” de la Diputación de Valencia, sólo las localidades de Llíria y Sedaví han sido excluidas del programa por presentar la documentación fuera de plazo, el resto han sido todas admitidas y recibirán cuantías que oscilan entre los 1.000 y 3.000 euros.

Para Garcia, este hecho viene a corroborar la deficiente gestión de los populares al frente del consistorio edetano, ya que no sólo dejan de pedir ayudas y programas que pueden beneficiar económicamente a Llíria, sino que además, cuando se deciden a hacerlo, lo hacen mal y sin cumplir los requisitos de la convocatoria.

Compromís reclama una mayor diligencia por parte del PP local y de sus concejales, dado que en los tiempos que corren, el municipio no se puede permitir el lujo de ir perdiendo ayudas y subvenciones que sirven para mejorar y mantener la calidad de los servicios públicos municipales.

De hecho, el Grupo Municipal de Compromís había venido reclamando la necesidad de cambiar el arbolado en zonas de Llíria como la de Censals, así como reponer las palmeras muertas en el Parque del Pla de l’Arc frente al Centro de Salud, tareas que ya no recibirán este año esta ayuda de la Diputación.