Compromís per Llíria retrà homenatge al poeta Valencià en la capital del Camp de Túria.

Demà a la nit, la Ciutat de Llíria, en un acte organitzat per Compromís, es celebrarà la I Nit Estellés.

Compromís vol tancar l’any dedicat a VICENT ANDRÉS ESTELLÉS (Burjassot, 1924 – València, 1993) amb un gran homenatge al poeta i realitzant un acte de reivindicació de la cultura pròpia.

L’acte tindrà lloc demà dimarts dia 8 d’octubre al CENTRE MULTIUSOS de Llíria, on comptarem amb la participació de la Diputada i portaveu de Compromís al Parlament Valencià, MÒNICA OLTRA i el  RECITAL  DE  CANÇONS  I  POEMES  amb  l’actuació  de Borja Penalba (músic, compositor i productor musical), Tomàs de los Santos (músic, compositor i cantant) i Vicent Grande (actor), recital patrocinat per Fil-per-Randa.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), va iniciar el novembre de 2012 l’Any Vicent Andrés Estellés amb la inauguració d’una magna exposició en la Sala Refectori del Centre del Carme de València amb el títol “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances”.

Des de Compromís per Llíria ja es va proposar al ple municipal que l’any 2013 fora declarat a la població edetana com “Any Estellés”, procedint a commemorar-ho per mitjà d’actes en col·laboració amb la comunitat educativa i cívica de la població. Proposta aprovada per unanimitat a a principi d’any per la corporació local.

Igualment, Compromís va sol·licitar que l’ajuntament demanara a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el préstec de l’exposició “Vicent Andrés Estellés. Cronista de records i esperances”, per a que estiguera a l’abast dels ciutadans, fet que es va produir durant el darrer mes de juny de 2013.

Amb l’acte de demà, culminem en Llíria un any dedicat al poeta de Burjassot i a la seu obra literària.

 

 

 

CELEBRAMOS LA “NIT ESTELLÉS” EN LLÍRIA

Compromís per Llíria rendirá homenaje al poeta Valenciano en la capital del Camp de Túria.

Mañana por la noche, la Ciutat de Llíria, en un acto organizado por Compromís, se celebrará la I Nit Estellés.

Compromís quiere cerrar el año dedicado a VICENT ANDRÉS ESTELLÉS (Burjassot, 1924 – Valencia, 1993) con un gran homenaje al poeta y realizando un acto de reivindicación de la cultura propia.

El acto tendrá lugar mañana martes día 8 de octubre en el CENTRO MULTIUSOS de Llíria, donde contaremos con la participación de la Diputada y portavoz de Compromís en el Parlamento Valenciano, MÒNICA OLTRA y el RECITAL DE CANCIONES Y POEMAS con la actuación de Borja Penalba (músico, compositor y productor musical), Tomàs de los Santos (músico, compositor y cantante) y Vicent Grande (actor), recital patrocinado por “Fil-per-Randa”.

La Academia Valenciana de la Lengua (AVL), inició el noviembre de 2012 el Año Vicent Andrés Estellés con la inauguración de una magna exposición en la Sala Refectori del Centro de Carme de Valencia con el título “Vicent Andrés Estellés, cronista de recuerdos y de esperanzas”.

Desde Compromís per Llíria ya se propuso en el pleno municipal que el 2013 fuera declarado en la población edetana como “Año Estellés”, procediendo a conmemorarlo por medio de actos en colaboración con la comunidad educativa y cívica de la población. Propuesta aprobada por unanimidad a a principio de año por la corporación local.

Igualmente, Compromís solicitó que el ayuntamiento pidiera a la Academia Valenciana de la Lengua, el préstamo de la exposición “Vicent Andrés Estellés. Cronista de recuerdos y esperanzas”, para que estuviera al alcance de los ciudadanos, hecho que se produjo durante el último mes de junio de 2013.

Con el acto de mañana, culminamos en Llíria un año dedicado al poeta de Burjassot y a su obra literaria.