25N, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Compromís anima als ciutadans de la localitat a participar en les activitats programades des del consistori.

La violència masclista és el resultat de la discriminació que pateixen les dones i la persistència de la desigualtat per raó de gènere en la societat. Des de Compromís creguem que cal impulsar activitats en tots els àmbits possibles : social , econòmic , polític , cultural … per tal d’aconseguir una igualtat real i efectiva entre homes i dones amb la finalitat d’eradicar la violència de gènere , manifestació extrema de la desigualtat .

L’ús de la violència és present en tots els països i en tots els nivells socials . Fins ara, en el 2013 , a Espanya , 45 dones i 5 menors d’edat ha sigut víctimes mortals de violència de gènere . Aquestes dades sobre les morts són la punta de l’iceberg del problema de la violència contra les dones .

Des de Compromís per Llíria apuntem la necessitat d’aprofundir en l’enfortiment dels mecanismes i recursos existent per proporcionar eines efectives davant els casos de violència masclista. En este sentit, es vol fer especial esment als esforços de les organitzacions de dones que s’especialitzen en el treball amb víctimes de violència de gènere.

Compromís a través de la regidora Vallivana Murgui Ortega, va proposar diverses activitats a realitzar per part del consistori en la setmana dedicada a l’eradicació de la Violència de Gènere, les quals han estat incloses en la programació de l’ajuntament. La Coalició anima a tots i totes les veïnes de la localitat de Llíria a que participen activament de les mateixes.

25N, DÍA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO

Compromís anima a los ciudadanos de la localidad a participar en las actividades programadas desde el consistorio.

La violencia machista es el resultado de la discriminación que sufren las mujeres y la persistencia de la desigualdad por razón de género en la sociedad. Desde Compromiso creamos que hay que impulsar actividades en todos los ámbitos posibles: social, económico, político, cultural… para conseguir una igualdad real y efectiva entre hombres y mujeres con el fin de erradicar la violencia de género, manifestación extrema de la desigualdad.

El uso de la violencia es presente en todos los países y en todos los niveles sociales. Hasta ahora, en el 2013, en España, 45 mujeres y 5 menores de edad ha sido víctimas mortales de violencia de género. Estos datos sobre las muertes son la punta del iceberg del problema de la violencia contra las mujeres.

Desde Compromiso por Llíria apuntamos la necesidad de profundizar en el fortalecimiento de los mecanismos y recursos existente para proporcionar herramientas efectivas ante los casos de violencia machista. En este sentido, se quiere hacer especial mención a los esfuerzos de las organizaciones de mujeres que se especializan en el trabajo con víctimas de violencia de género.

Compromís a través de la concejala Vallivana Murgui Ortega, propuso varias actividades a realizar por parte del consistorio en la semana dedicada a la erradicación de la Violencia de Género, las cuales han sido incluidas en la programación del ayuntamiento. La Coalición anima a todos y todas las vecinas de la localidad de Llíria a que participan activamente de las mismas.

Arxivat en: Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *