La recepció que va ser proposada al plenari d’ahir per la regidora de Compromís, Vallivana Murgui, serà celebrada el proper dilluns dia 19 a Ca la Vila.

El darrer diumenge, el C.F. Llíria s’assegurava l’ascens a la màxima categoria regional per la via directa. Doncs el gol que l’equip del Canó va marcar al Racing de Paterna al minut 15, els posicionava com a primer equip de Primera Regional i els permetrà jugar la pròxima temporada a Preferent.

Des del club consideren que el secret d’aquesta temporada tan brillant, que qualifiquen de “perfecta”, ha sigut “la gran família que s’ha format amb ganes de treballar dirigit per un entrenador amb les idees ben clares” que els ha fet jugar a un futbol alegre i vistos. A més cal destacar la continuïtat d’una bona base de jugadors veterans i de la casa com Julio Almero, Alberto Hernandéz, Rafa Fabra , Bernat Adrià (incorporat de nou a mitat de temporada) o Carlos Navarro, autor del gol que els donava l’ascens.

Des del col·lectiu Compromís per Llíria entenem que s’ha de reconèixer l’esforç dels nostres jugadors, que invertint el seu temps i la seu il·lusió d’una manera desinteressada, han fet arribar al C.F. Llíria al lloc més alt del tauler. Un vertader exemple del original esperit de l’esport i del treball en equip.

 

COMPROMÍS PROPONE HACER UNA RECEPCIÓN AL C.F. LLÍRIA POR SU ASCENSO A PREFERENTE”

La recepción que fue propuesta en el pleno de ayer por la concejal de Compromís, Vallivana Murgui, será celebrada el próximo lunes día 19 en Ca la Vila.

El pasado domingo, el C.F. Llíria se aseguraba el ascenso a la máxima categoria regional por la via directa. Pues el gol que el equipo del Canó marcó al Racing de Paterna en el minuto 15, los posicionaba como primer equipo de Primera Regional i les permitirá jugar la próxima temporada en Preferente.

Desde el club consideran que el secreto de esta temporada tan brillante, que califican de “perfecta”, ha sido “la gran famiia que se ha formado con ganas de trabajar dirigidos por un entrenador con las ideas bien claras” que los ha hecho jugar a un fútbol alegre i vistoso. Además cabe destacar la continudad de una buena base de jugadores veteranos y de la casa como Julio Almero, Alberto Hernandéz, Rafa Fabra, Bernat Adrià (incorporado de nuevo a mitad de temporada) o Carlos Navarro, autor del gol que les daba el ascenso.

 

Desde el colectivo Compromís per Llíria entendemos que se tiene que reconocer el esfuerzo de nuestros jugadores, que invirtiendo su tiempo y su ilusión de una manera desinteresada, han hecho llegar al C.F. Llíria al puesto más alto de la tabla. Un verdadero ejemplo del original espíritu del deporte y del trabajo en equipo.