El saló-teatre de la Llar del Jubilat de Llíria es va omplir de públic per rebre a la Primavera Europea i escoltar de Jordi Sebastià les propostes de la Coalició al Parlament Europeu.

El candidat de Compromís: Primavera Europea va exposar la necessitat de portar una veu alternativa i ciutadana que no es situe en el bipartidisme, per frenar les polítiques de la Troica i que no ens continuen furtant i estafant amb una falsa crisi que segueix beneficiant als més poderosos.

Sebastià va proposar assaltar democràticament el Parlament Europeu per retornar-lo a la ciutadania i reiniciar una nova etapa amb els principis de Justícia Social, Solidaritat, Drets entre Homes i dones que servisca per recuperar la dignitat humana i reduir la bretxa existent entre el Nord i el Sud d’Europa.

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat avui que “és necessari retornar la veu de la ciutadania a les institucions i aconseguir així un canvi en les polítiques perquè deixen d’estar al servei dels bancs i les grans corporacions i se centren a rescatar a les persones, un canvi que passa per reinventar Europa des de la democràcia participativa i la sostenibilitat”.

Mollà ha realitzat aquestes declaracions en l’acte comarcal de les Europees que Compromís ha organitzat a Llíria, al costat de la també candidata a Europa, Isabel Martín, el diputat autonòmic Juan Ponce i el portaveu Comarcal, Paco García.

Per García, la participació en aquestes eleccions és fonamental per frenar les polítiques austericides que dicta la troica, unes mesures que només han generat més pobresa i sofriment a les personis, i davant les quals Primavera Europea es planta i reclama un nou horitzó de vida digna i oportunitats.

El parlamentari valencià, Juan Ponce, va fer tota una exposició de les possibilitats de generar nous jaciments de Treball que té la proposta de “economia verda i sostenible” que proposa la coalició Compromís. Que en el cas del País Valencià, la seua posada en funcionament suposaria donar ocupació a prop del 35% de la població en atur”.

Per la seua banda, la també candidata de Primavera Europea, Isabel Martin, va exposar la necessitat d’aprofundir en una Europa més democràtica i transparent; reclamant una nova Carta dels drets fonamentals socials per garantir educació, sanitat, habitatge, serveis socials, justícia i medi ambient per totes i tots i, reivindicant un espai de llibertat i seguretat per a totes les persones, lliure de discriminació, racisme i xenofòbia”.

 

COMPROMÍS: PRIMAVERA EUROPEA PROPONE REINVENTAR EUROPA PARA DEVOLVERLA A LAS PERSONAS Y FRENAR EL AUSTERICIDIO

El salón-teatro del Hogar del Jubilado de Llíria se llenó de público para recibir a la Primavera Europea y escuchar de Jordi Sebastià las propuestas de la Coalición al Parlamento Europeo.

El candidato de Compromís:Primavera Europea expuso la necesidad de llevar una voz alternativa y ciudadana que no se situe en el bipartidismo, para frenar las políticas de la Troika i que no nos siga robando i estafando con una falsa crisis que sigue beneficiando a los más poderosos.

Sebastià propuso asaltar democráticamente el Parlamento Europeo para devolverlo a la ciudadanía y reiniciar una nueva etapa con los principios de Justicia Social, solidaridad, Derechos entre Hombres y mujeres que sirva para recuperar la dignidad humana y reducir la brecha existente entre el Norte y el Sur de Europa.

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha asegurado hoy que “es necesario devolver la voz de la ciudadanía a las instituciones y conseguir así un cambio en las políticas para que dejen de estar al servicio de los bancos y las grandes corporaciones y se centren en rescatar a las personas, un cambio que pasa por reinventar Europa desde la democracia participativa y la sostenibilidad”.

Mollà ha realizado estas declaraciones en el acto comarcal de las Europeas que Compromís ha organizado en Llíria, junto a la también candidata a Europa, Isabel Martín, el diputado autonómico Juan Ponce y el portavoz Comarcal, Paco García.

Para Paco García, la participación en estas elecciones es fundamental para frenar las políticas austericidas que dicta la troika, unas medidas que sólo han generado más pobreza y sufrimiento a las persones, y ante las que Primavera Europea se planta y reclama un nuevo horizonte de vida digna y oportunidades.

El parlamentario valenciano, Juan Ponce, hizo toda una exposición de las posibilidades en generar Nuevos yacimientos de Trabajo que tiene la propuesta de “economía verde y sostenible” que propone la coalición Compromís. Que en el caso del País Valenciano, su puesta en marcha supondría dar empleo a cerca del 35% de la población en paro”.

Por su parte, la también candidata de Primavera Europea, Isabel Martin, expuso la necesidad de profundizar en una Europa más democrática y transparente; reclamamos una nueva Carta de los derechos fundamentales sociales para garantizar educación, sanidad, vivienda, servicios sociales, justicia y medio ambiente para todas y todos y, reivindicamos un espacio de libertad y seguridad para todas las personas, libre de discriminación, racismo y xenofobia”.