Aquest servei s’estava prestant als usuaris des de fa més de 10 anys mitjançant un “contracte verbal” de l’Alcalde amb el gestors de la piscina.

Des del grup Compromís per Llíria denuncien que «una vegada més la inoperativitat i la irresponsabilitat en la gestió municipal de l’equip de govern recau sobre els ciutadans. En aquest cas sobre els usuaris del Centre Ocupacional ‘El Prat’ de Llíria».

«Des de fa mes de 10 anys, les prop de 30 persones assistents a aquest centre, acudien a una sessió de natació els divendres de matí a la Piscina Coberta Municipal de la nostra localitat. Aquesta activitat és fonamental per a millorar la qualitat de vida d’aquest usuaris, doncs alguns d’ells al trobar-se subjectes a una cadira de rodes pateixen molts dolors que aquest exercici ajuda a minvar» apunta Vallivana Murgui, responsable de Compromís de l’àrea de Benestar Social.

Aquest mes de gener s’ha vist paralitzada aquesta rutina per les desavinences entre l’equip de govern i la empresa gestora d’aquesta instal·lació municipal.

El motiu d’aquesta discordança és la reclamació per part de ServiOcio del cobrament de les factures en relació a aquesta activitat dels anys 2012 i 2013. Factures que des del consistori es neguen a pagar per tindre un “contracte verbal” pel qual es concedia la “gratuïtat” d’aquest servei a l’Ajuntament.

“L’equip de govern ha tingut diverses ocasions des de fa més de 10 anys per regular aquesta situació, inclús de renegociar la concessió per a que aquest tipus d’activitats s’incloguen al contracte sense que esdevinguen cap tipus de despesa per al consistori. En conseqüència a aquesta negligent manera de gestionar el nostre Ajuntament, funcionant mitjançant “contractes verbals” i entremetent-se en pures gestions administratives, ha ocasionat que els usuaris es queden sense aquesta activitat”, lamenta l’edil ecosocialista.

LOS USUARIOS DEL CENTRO OCUPACIONAL DE LLÍRIA DEJAN DE IR A LA PISCINA CUBIERTA POR LA INCOMPETENTE GESTIÓN DEL EQUIPO DE GOBIERNO

Este servicio se estaba prestando a los usuarios desde hace más de 10 años mediante un “contrato verbal” del Alcalde con los gestores de la piscina.

Desde el grupo Compromís por Llíria denuncian que «una vez más la inoperatividad y la irresponsabilidad en la gestión municipal del equipo de gobierno recae sobre los ciudadanos. En este caso sobre los usuarios del Centro Ocupacional ‘El Prat’ de Llíria».

«Desde hace mes de 10 años, las cerca de 30 persones asistentes a este centro, acudían a una sesión de natación los viernes por la mañana a la Piscina Cubierta Municipal de nuestra localidad. Esta actividad es fundamental para mejorar la calidad de vida de estos usuarios, pues algunos de ellos al encontrarse sujetos a una silla de ruedas sufren muchos dolores que este ejercicio ayuda a menguar» apunta Vallivana Murgui, responsable de Compromís del área de Bienestar Social.

Este mes de enero se ha visto paralizada esta rutina por las desavenencias entre el equipo de gobierno y la empresa gestora de esta instalación municipal.

El motivo de esta discrepancia es la reclamación por parte de ServiOcio del cobro de las facturas en relación a esta actividad de los años 2012 y 2013. Facturas que desde el consistorio se niegan a pagar por tener un “contrato verbal” por el cual se concedía la “gratuidad” de este servicio al Ayuntamiento.

“El equipo de gobierno ha tenido varias ocasiones desde hace más de 10 años para regular esta situación, incluso de renegociar la concesión para que este tipo de actividades se incluyan al contrato sin que acontezcan ningún tipo de gasto para el consistorio. En consecuencia a esta negligente manera de gestionar nuestro Ayuntamiento, funcionando mediante “contratos verbales” y entremetiéndose en puras gestiones administrativas, ha ocasionado que los usuarios se quedan sin esta actividad”, lamenta la edil ecosocialista.