Ahir a la vesprada la Coalició Compromís-MoVe va celebrar el seu Acte Central de Campanya tenyit d’emoció i originalitat.

La posada en escena, amb un sofà verd protagonitzant l’escenari, ja augurava que no anava a ser un acte de campanya comú, i és que la coalició progressista va decidir substituir els tradicionals mítings per entrevistes a l’estil de programa televisiu, «Chester».

L’Acte que es va obrir amb l’actuació del duet de la comarca Black &White Keys, va tindre com a mantenidora a una esplèndida Empar Llàcer, candidata al lloc sisè a la llista de la coalició, que va fer alhora d’entrevistadora i cantant.

Els primers a intervindre van ser MariCruz Garcia, Miquel Barona i Vallivana Murgui, número 5, 4 i 3 de la candidatura. Tots tres van destacar el valor i l’orgull de l’equip al que pertanyen i van donar a conèixer algunes propostes centrades en l’economia en els cas de Barona i sobre coneixement de la institució local pel que fa a Garcia. Per la seua banda, Murgui va aprofitar l’speech per reivindicar el valor de la seua generació i el «dret dels i les joves de Llíria a realitzar el seus projectes a la seua ciutat», presentant un vídeo sobre «Jovens llirians i llirianes a l’exili».

La primera en estrenar els sofà va ser una emocionada Elena Jiménez, que va destacar la seua ferma convicció i valors de lluita contra la corrupció, així com va explicar el Model de Urbanització que MoVe va plantejar a principi de legislatura que va ser refusat per l’equip de govern «perquè al final les majories absolutes s’acaben convertint en vertaderes dictadures»

El diputat Enric Morera, va pujar «al piset» per explicar el model de finançament valencià que s’ha treballat des de Compromís per un Concert Econòmic Responsable. I va afirmar «que no m’imagine millor Alcalde per a Llíria que el meu amic Paco».

L’últim en sotmetre’s a les preguntes de Llàcer va ser Paco Garcia, candidat a l’Alcaldia de Llíria, que va rebre per sorpresa una salutació audiovisual per part de la candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra. Garcia va agrair tots aquests anys de treball a la seua família i als seus companys de batalla, Vicent Lis, Vicent Murgui i Sebastià Martos. I va relatar els principals eixos del programa amb que Compromís-MoVe pretén resetejar la ciutat de Llíria, la reconversió de l’economia a un model verd i del benestar i la participació i transparència, mitjançant una veritable regeneració democrática.

Per tancar l’acte Empar Llàcer va interpretar Abril del 74, cançò que va dedicar als seus companys i companyes de candidatura i Gallo Negro, Gallo Rojo, cançó amb la qual va fer la cloenda de l’acte amb tota la candidatura acompanyant-la a l’escenari.

L’Acte que intentava ser el més integrador i sensible possible, va comptar amb traductors al llenguatge de signes i amb una zona d’esbarjo infantil.

 

COMPROMIS-MOVE SE PRESENTA ANTE MÁS 350 PERSONAS CON UN ACTO INNOVADOR Y ROMPEDOR

Ayer por la tarde la Coalición Compromís-MoVe celebró su Acto Central de Campaña teñido de emoción y originalidad.

La puesta en escena, con un sofá verde protagonizando el escenario, ya auguraba que no iba a ser un acto de campaña común, y es que la coalición progresista decidió sustituir los tradicionales mítines por entrevistas al estilo de programa televisivo, «Chester». El Acto que se abrió con la actuación del dúo de la comarca Black &White Keys, tuvo como mantenedora a una espléndida Empar Llàcer, candidata en el sexto lugar de la lista de la coalición, que hizo a la vez de entrevistadora y cantante.

Los primeros en intervenir fueron Mari Cruz Garcia, Miquel Barona y Vallivana Murgui, número 5, 4 y 3 de la candidatura. Los tres destacaron el valor y el orgullo del equipo al que pertenecen y dieron a conocer algunas propuestas centradas en la economía en los caso de Barona y sobre conocimiento de la institución local en cuanto a Garcia. Por su parte, Murgui aprovechó el speech para reivindicar el valor de su generación y el «derecho de los y las jóvenes de Llíria a realizar sus proyectos en su ciudad», presentando un vídeo sobre «Jovens llirians y llirianes a l’exili».

La primera en estrenar los sofá fue una emocionada Elena Jiménez, que destacó su firme convicción y valores de lucha contra la corrupción, así como explicó el Modelo de Urbanización que MoVe planteó a principio de legislatura que fue rechazado por el equipo de gobierno «porque al final las mayorías absolutas se acaban convirtiendo en verdaderas dictaduras».

El diputado Enric Morera, subió «al pisito» para explicar el modelo de financiación valenciana que se ha trabajado desde Compromís por un Concierto Económico Responsable. Y afirmó «que no me imagino mejor Alcalde para Llíria que mi amigo Paco». El último en someterse a las preguntas de Llàcer fue Paco Garcia, candidato a la Alcaldía de Llíria, que recibió por sorpresa un saludo audiovisual por parte de la candidata a la Presidencia de la Generalitat, Mónica Oltra. Garcia agradeció todos estos años de trabajo a su familia y a sus compañeros de batalla, Vicent Lis, Vicent Murgui y Sebastià Martos. Y relató los principales ejes del programa con que Compromís-MoVe pretende resetear la ciudad de Llíria, la reconversión de la economía a un modelo verde y del bienestar y la participación y transparencia, mediante una verdadera regeneración democrática.

Para cerrar el acto Empar Llàcer interpretó Abril del 74, canción que dedicó a sus compañeros y compañeras de candidatura y Gallo Negro, Gallo Rojo, canción con la cual hizo la conclusión del acto con toda la candidatura acompañándola al escenario. El Acto que intentaba ser lo más integrador y sensible posible, contó con traductores al lenguaje de signos y con una zona de recreo infantil.