Garcia: “Enguany fa 25 anys que l’entrenador de l’ACB resideix a Llíria, ciutat amb la que manté forts lligams i col·labora a nivell esportiu”.

Des de la Coalició Compromís – MOVE, s’ha decidit presentar dins de les distincions honorífiques que conta l’Ajuntament de Llíria a Andreu Casadevall Guinart com a Fill Adoptiu de la ciutat. 

Segons el candidat de la Coalició a l’alcaldia de Llíria, Paco Garcia Latorre, Andreu va nàixer a Santa Coloma de Gramanet, però des de l’any 1990 resideix a Llíria, quan va conduir al C.B. Llíria a aconseguir l’ascens a la Lliga ACB, per primera i única vegada en la història del club edetà que es va formar l’any 1945. A més de dirigir al CB Llíria en l’ascens i les dos temporades que va estar a l’ACB, també ha estat vinculat al Club en diferents etapes, tant com a entrenador de les categories inferiors com en la Coordinació Técnica del Club.

Andreu va ser el Tècnic més jove de la Lliga ACB amb el Ferrys Llíria i ostenta amb 5 el rècord d’ascensos a la Lliga ACB. A més és l’únic entrenador que ha aconseguit ascendir tres vegades consecutives a la màxima categoria del Bàsquet Nacional (ACB), el que s’ha produït en les tres últimes temporades.

És professor de l’escola d’entrenadors de la Federació de la Comunitat Valenciana de Bàsquet, Professor del Curs Nacional d’Entrenadors i imparteix clínics de bàsquet a nivell Nacional i internacional, apunta Garcia.

Davant este gran palmarès i currículum professional, Casadevall sempre ha mantes la seua residència en Llíria, localitat que el va acollir en les seus inicis i a la que se sent estretament lligat, ja que la seua dona és de Llíria i els seus fills són naixcuts en la mateixa.

COMPROMIS PROPONE NOMBRAR A ANDREU CASADEVALL COMO HIJO ADOPTIVO DE LLÍRIA

García: “Este año hace 25 años que el entrenador de la ACB reside en Llíria, ciudad con la que mantiene fuertes vínculos y colabora a nivel deportivo”.

Desde la Coalición Compromís – MOVE, se ha decidido presentar dentro de las distinciones honoríficas que cuenta el Ayuntamiento de Llíria a Andreu Casadevall Guinart como Hijo Adoptivo de la Ciudad. 

Según el candidato de la Coalición a la alcaldía de Llíria, Paco Garcia Latorre, Andreu nació a Santa Paloma de Gramanet, pero desde el año 1990 reside en Llíria, cuando condujo al C.B. Llíria a conseguir el ascenso a la Liga ACB, por primera y única vez en la historia del club edetano que se formó en 1945. Además de dirigir al CB Llíria en el ascenso y las dos temporadas que estuvo en la ACB, también ha estado vinculado al Club en diferentes etapas, tanto como entrenador de las categorías inferiores como en la Coordinación Técnica del Club.

Andreu fue el Técnico más joven de la Liga ACB con el Ferrys Llíria y ostenta con 5 el récord de ascensos a la Liga ACB. Además es el único entrenador que ha conseguido ascender tres veces consecutivas a la máxima categoría del Baloncesto Nacional (ACB), lo que se ha producido en las tres últimas temporadas.

Es profesor de la escuela de entrenadores de la Federación de la Comunidad Valenciana de Baloncesto, Profesor del Curso Nacional de Entrenadores e imparte clínicos de baloncesto a nivel Nacional e internacional, apunta Garcia.

Ante este gran palmarés y currículum profesional, Casadevall siempre ha mantenido su residencia en Llíria, localidad que lo acogió en las sus inicios y a la que se siente estrechamente ligado, ya que su mujer es de Llíria y sus hijos nacidos en la misma.