El col·lectiu Compromis-MoVe ha afirmat que «l’organigrama actual de l’Ajuntament de Llíria està obsolet i necessita una transformació radical per donar un servei real, eficaç i sensible a la ciutadania i atendre els diferents problemes presents a la nostra societat».

En eixe sentit han afirmat que «proposarem una regidoria de Dona, Igualtat i LGTBIQ a l’àrea de Benestar Social des de la qual potenciar el Pla d’igualtat Municipal, així com altres programes de sensibilització en matèria d’igualtat i diversitat sexual».

Així mateix han volgut fer èmfasi en la creació de la regidoria de Govern Obert, doncs «per a nosaltres la participació i transparència han de ser pilars fonamentals del nou govern a Llíria» han ressaltat. «Des d’aquesta regidoria volem impulsar mesures com el Portal de Transparència, Pressupostos Participatius i crear figures com la de l’Escó Ciutadà i el Defensor del ciutadà» han apuntat.

També han manifestat que «dins de l’àrea de Medi Ambient ens sembla fonamental la impulsió de la regidoria de Sostenibilitat per tal de realitzar una Auditoria Energètica que esdevinga el punt de partida per realitzar un Pla de Sostenibilitat Energètica a la nostra ciutat i començar a fer lloc a energies alternatives, així com una de Benestar Animal des de la qual propiciar un Pla de Colònies Felines, així com la creació d’un Nucli Zoològic Municipal i programes per fomentar una dieta mediterrània i saludable».

«Ens sembla important incloure una regidoria de Política Lingüística a Cultura per tal de gestionar i impulsar l’Oficina d’Ús i Promoció del Valencià» han conclòs.

Compromís-MoVe propondrá la creación de las concejalías de Mujer, Igualdad y LGTBI, Gobierno Abierto, Sostenibilidad, Política Lingüística y Bienestar Animal

El colectivo Compromís-MoVe ha afirmado que «el organigrama actual del Ayuntamiento de Llíria está obsoleto y necesita una transformación radical para dar un servicio real, eficaz y sensible a la ciudadanía y atender los diferentes problemas presentes a nuestra sociedad».

En ese sentido han afirmado que
«propondremos una concejalía de Mujer, Igualdad y LGTBI al área de Bienestar Social desde la cual potenciar el Plan de igualdad Municipal, así como otros programas de sensibilización en materia de igualdad y diversidad sexual».

Así mismo han querido hacer énfasis en la creación de la concejalía de Gobierno Abierto, pues «para nosotros la participación y transparencia tienen que ser pilares fundamentales del nuevo gobierno en Llíria» han resaltado. «Desde esta concejalía queremos impulsar medidas como el Portal de Transparencia, Presupuestos Participativos y crear figuras como la del Escaño Ciudadano y el Defensor del ciudadano» han apuntado.

También han manifestado que «dentro del área de Medio ambiente nos parece fundamental la impulsión de la concejalía de Sostenibilidad para realizar una Auditoría Energética que acontezca el punto de partida para realizar un Plan de Sostenibilidad Energética a nuestra ciudad y empezar a hacer lugar a energías alternativas, así como una de Bienestar Animal desde la cual propiciar un Plan de Colonias *Felines, así como la creación de un Núcleo Zoológico Municipal y programas para fomentar una dieta mediterránea y saludable».

«Nos parece importando incluir una concejalía de Política Lingüística a Cultura para gestionar e impulsar la Oficina de Uso y Promoción del Valenciano» han concluido.