Feu un recorregut per les termes Romanes, el banys àrabs, l’església de la Sang, la Vila Vella i Ca la Vila.

El president de la Generalitat Valenciana, va recórrer ahir dimecres el valuós patrimoni històric i artístic que tenim els llirians.

Acompanyat de l’alcalde de la localitat, Manuel Civera, i del Regidor de Cultura, Paco Garcia, així com pels funcionaris de l’àrea i altres autoritats i regidors de la corporació local, varen fer un recorregut per les Termes Romanes de Mura, projecte a meitat d’executar i gran joia de l’arquitectura romana a la ciutat de Llíria.

Després es va fer una visita als monuments del Mausoleus romans del carrer de Sant Vicent, els Banys Àrabs del carrer Andoval, culminant la visita en la Vila Vella en l’església de La Sang.

Més tard, el President va signar al llibre d’or de la ciutat i va adreçar unes paraules als visitants i ciutadans que volgueren assistir a l’acte de portes obertes que es va fer en Ca la Vila.

+ Llig més en INFOTÚRIA: Puig apuesta por el turismo cultural en su visita a las termas romanas de Mura

EL PRESIDENTE DE LA GENERALITAT VISITA EL VALIOSO PATRIMONIO HISTÓRICO DE LLÍRIA

Hizo un recorrido por las Termas Romanas, los Baños Árabes, la iglesia de La Sangre, la Vila Vella y Ca la Vila.

El presidente de la Generalitat Valenciana, recorrió ayer miércoles el valioso patrimonio histórico y artístico que tenemos los vecinos de Llíria.

Acompañado del alcalde de la localidad, Manuel Civera, y del edil de Cultura, Paco Garcia, así como por los funcionarios del área y otras autoridades y concejales de la corporación local, hicieron un recorrido por las Termas Romanas de Mura, proyecto a mitad de ejecutar y gran joya de la arquitectura romana en la ciudad de Llíria.

Después se hizo una visita a los monumentos de los Mausoleos romanos de la calle de San Vicente, los Baños Árabes de la calle Andoval, culminando la visita en la Vila Vella en la iglesia de La Sangre.

Más tarde, el Presidente firmó en el libro de oro de la ciudad y dirigió unas palabras a los visitantes y ciudadanos que quisieron asistir al acto de puertas abiertas que se hizo en Ca la Vila.