Les assignacions s’han fet amb criteri de població, de productivitat i sostenibilitat, sense cap sesgo partidista ni d’amiguisme.

El nou govern de la Diputació de València presentava aquesta setmana el primer pla d’inversions sostenible, un pla que visualitza una nova etapa, un canvi profund. La Diputació de València invertirà als municipis 35,88 euros per habitant sense importar el color del govern, si és del PSOE, de COMPROMÍS o del PP. Criteris objectius enfront del partidisme i amiguisme al qual ens tenien acostumats.

Aquesta nova etapa és fruit de l’acord entre COMPROMÍS i PSOE que, com l’Acord del Botànic, aposta per les persones i que en poques setmanes està evidenciant que hi havia altres formes de governar, que les retallades no eren sols per la situació econòmica sinó eren alguna cosa més.

Amb esta injecció econòmica a final d’any, el nou equip de govern local de Llíria podrà anar posant en marxa els plans i inversions del programa de progrés que han articulat Compromís-MoVe i PSOE a la capital del Camp de Túria.

Pel número d’habitants, a Llíria ens pertoquen 834.604,68 euros, una quantitat important que millora la capacitat d’inversió de l’Ajuntament i, com tota inversió, generarà activitat econòmica i ocupació, així com ajudarà a millorar l’entorn urbà, el casc històric, les urbanitzacions i les vies rurals.

Des de Compromís-MoVe felicitem este Pla d’Inversions dotat en 72 milions d’euros que ha aprovat la Diputació de València per a tota la Província, el qual servirà per iniciar una legislatura productiva i fer realitat algunes de les propostes que ambdues formacions tenim previstes en els respectius programes electorals.
COMPROMIS-MOVE FELICITA EL PLAN DE INVERSIONES DE LA DIPUTACIÓN QUE EN LLÍRIA DEJARÁ 834 MIL EUROS

Las asignaciones se han hecho con criterio de población, de productividad y sostenibilidad, sin ningún sesgo partidista ni de amiguismo.

El nuevo gobierno de la Diputación de Valencia presentaba esta semana el primer plan de inversiones sostenible, un plan que visualiza una nueva etapa, un cambio profundo. La Diputación de Valencia invertirá EN los municipios 35,88 euros por habitante sin importar el color del gobierno, si es del PSOE, de COMPROMIS o del PP. Criterios objetivos frente al partidismo y amiguismo al cual nos tenían acostumbrados.

Esta nueva etapa es fruto del acuerdo entre COMPROMIS y PSOE que, como el Acuerdo del Botánico, apuesta por las personas y que en pocas semanas está evidenciando que había otras formas de gobernar, que los recortes no eran sólo por la situación económica sino eran algo más.

Con esta inyección económica a final de año, el nuevo equipo de gobierno local de Llíria podrá ir poniendo en marcha los planes e inversiones del programa de progreso que han articulado Compromís-MoVe y PSOE a la capital del Camp de Túria.

Por el número de habitantes, a Llíria nos corresponden 834.604,68 euros, una cantidad importante que mejora la capacidad de inversión del Ayuntamiento y, como toda inversión, generará actividad económica y ocupación, así como ayudará a mejorar el entorno urbano, el casco histórico, las urbanizaciones y las vías  rurales.

Desde Compromís-MoVe felicitamos este Plan de Inversiones dotado en 72 millones de euros que ha aprobado la Diputación de Valencia para toda la Provincia, el cual servirá para iniciar una legislatura productiva y hacer realidad algunas de las propuestas que ambas formaciones tenemos previstas en los respectivos programas electorales.