Compromís-MOVE convida a la calma per trobar els millors projectes per a Llíria
El nost2009-11-08_IMG_2009-10-31_23.35.33__DV030CO004.jpgre grup municipal no recolzarà projectes que presenten dubtes de legalitat

Davant les darreres notícies aparegudes en premsa al voltant de les dificultats amb el polígon de Carrasses, el grup municipal de Compromís-MOVE vol recordar que continuem treballant per donar solucions a aquest important sector de desenvolupament industrial de Llíria però sempre amb el respecte més absolut a la legalitat.
És evident que en aquestos moments el sector té un problema de subministrament elèctric que cal resoldre després de la mala gestió portada a terme pel PP, que va ser incapaç d’acabar les obres d’urbanització en 12 anys de govern i que sigueren ells els qui recepcionaren parcialment un polígon sense els subministraments bàsics garantits. Per aquestos motius, s’estan buscant les millors solucions per resoldre fonamentalment el problema elèctric i ha sigut precisament la nostra regidora d’urbanisme Elena Jiménez, la que més propostes alternatives ha donat a la problemàtica. Tenim clar que cal construir una subestació elèctrica al polígon però no a qualsevol preu i no de forma il.legal.
L’empresa Iberdrola tindrà que respondre al poble de Llíria perquè es nega a donar subministrament a les nostres necessitats però també tindran que fer-ho els qui ens acusen de no donar recolzament a propostes que tenen informes contraris a la legalitat. No entenem com l’alcalde de Llíria li retira les competències a les nostres regidores sense cap avís previ per gestionar ell mateix aquest assumpte i tindrà que comprendre que el nostre grup municipal no recolze cap proposta que tinga informes clarament en contra de la legalitat.
Cridem a tots els grups polítics del plenari a la calma, al treball amb serietat i rigor, i al respecte a la legalitat en tots els seus aspectes per portar endavant els millors projectes per a la nostra ciutat.