Vallivana Murgui: «La transformació social i de la nostra ciutat a través dels ulls dels més menuts és un repte apassionant pel qual seguirem treballant»

Des del passat mes d’agost quan Llíria va formalitzar la seua col·laboració amb l’organisme internacional, UNICEF, per tal de desplegar polítiques locals a favor de la infància i la adolescència, des de la Regidoria de Joventut i Infància s’ha venint desenvolupant un projecte pilot de participació infantil per als col·legis de Llíria.

Aquest projecte té com última finalitat la creació del Consell Municipal de la Infància a la nostra ciutat del que sorgisquen iniciatives en temes transversals que puguen desenvolupar-se per part de l’Ajuntament de Llíria.

«Per tal de començar amb xicotetes passes però fermes, hem volgut presentar a diferents col·legis de la localitat la possibilitat de crear comissions de treball infantils a alguns cicles de primària que puguen desenvolupar propostes per millorar el nostre municipi» ha apuntat Murgui.

«Aquesta iniciativa pilot ha estat rebuda molt positivament pels centres educatius i malgrat ja no estar al capdavant de la regidoria seguirem recolzant-la perquè puga eixir endavant. La transformació social i de la nostra ciutat a través dels ulls dels més menuts és un repte apassionant pel qual seguirem treballant» ha afegit l’edil de Compromís-Move.