Garcia: “La web ha de ser plural i representar a tot el consistori, on estan presents tots els representants del poble”.

Segons el portaveu de Compromís-MoVe al consistori edetà, Paco Garcia Latorre, la transparència i la informació de cara al conjunt de la ciutadania ha de ser una obligació per a tota corporació local, a més d’un ser un exercici democràtic de responsabilitat i proximitat dels representants municipals.

Actualment la web municipal solament recull en les seues publicacions la posició o gestió d’una part de la corporació, minvant la pluralitat representada en el consistori. Per a Garcia, la web ha de ser un canal obert a la ciutadania, així com un portal on els grups municipals, tant del govern com de l’oposició, puguen explicar les seues propostes, traslladar informació que puguen considerar interessant als veïns, explicar la posició política en diferents assumptes municipals, publicar les mocions proposades en els plens, enumerar els precs i preguntes emesos o altres múltiples qüestions que siguen d’interes per al conjunt de la ciutat.

Es per això, que a proposta de Compromís-Move, el Ple de l’ajuntament ha aprovat obrir el portal web de notícies de l’ajuntament de Llíria a la ciutadania, on associacions, entitats i grups ciutadans puguen donar a conèixer les seues activitats i propostes per a la Ciutat. Així com a tots els grups municipals i equip de govern, per a que tinguen accés directe a la web municipal per difondre les seues notes de premsa, explicar la posició política en diferents assumptes municipals, publicar les mocions proposades en els plens, enumerar els precs i preguntes emesos o altres múltiples qüestions o informacions d’àmbit municipal d’interès per a la Ciutat, sense cap entrebanc, amb la simple remissió al responsable de Premsa Municipal per a la seua difusió a la web al moment se li remeta.

 VOTACIÓ: A favor 12 (Compromís-MoVe-PP-Cs); Abstencions 1 (LliriaP); en contra 8 (PSOE)

LLÍRIA ABRIRÁ SU WEB A LA CIUDADANÍA Y A LOS GRUPOS DEL CONSISTORIO

Garcia: “La web tiene que ser plural y representar a todo el consistorio, donde están presentes todos los representantes del pueblo”.

Según el portavoz de Compromis-MoVe en el consistorio edetano, Paco García Latorre, la transparencia y la información de cara al conjunto de la ciudadanía tiene que ser una obligación para toda corporación local, además de un ser un ejercicio democrático de responsabilidad y proximidad de los representantes municipales.

Actualmente la web municipal solamente recoge en sus publicaciones la posición o gestión de una parte de la corporación, menguando la pluralidad representada en el consistorio.

Para García, la web tiene que ser un canal abierto a la ciudadanía, así como un portal donde los grupos municipales, tanto del gobierno como de la oposición, puedan explicar sus propuestas, trasladar información que puedan considerar interesante a los vecinos, explicar la posición política en diferentes asuntos municipales, publicar las mociones propuestas en los plenos, enumerar los ruegos y preguntas emitidos u otras múltiples cuestiones que sean de interés para el conjunto de la ciudad.

Es por ello, que a propuesta de Compromis-Move, el Pleno del ayuntamiento ha aprobado abrir el portal web de noticias del ayuntamiento de Llíria a la ciudadanía, donde asociaciones, entidades y grupos ciudadanos puedan dar a conocer sus actividades y propuestas para la Ciudad. Así como a todos los grupos municipales y equipo de gobierno, para que tengan acceso directo a la web municipal para difundir sus notas de prensa, explicar la posición política en diferentes asuntos municipales, publicar las mociones propuestas en los plenos, enumerar los ruegos y preguntas emitidos u otras múltiples cuestiones o informaciones de ámbito municipal de interés para la Ciudad, sin ninguna traba, con la simple remisión al responsable de Prensa Municipal para su difusión a la web en el momento se le remita.