La Coalició ha presentat el 90% dels dictàmens i el 34% de les mocions que s’han portat al Ple de l’ajuntament en esta legislatura.

Segons el portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, la Coalició té un projecte de Ciutat definit i clar, pensat per millorar la vida de les persones, sobretot en matèria de creació de llocs de treball  i dinamització comercial.

En 4 mesos al Govern, Compromís-MoVe ha impulsat 4 plans d’ocupació: 1 municipal, 1 conjunt amb altres administracions, 1 de salari jove i 1 taller d’ocupació.

De les 81 propostes (entre dictàmens i mocions) debatudes al ple de Llíria, 57 han estat presentades pels regidors i regidores de la Coalició Compromís-MoVe. Una clara mostra del treball intens i incansable dels seu regidors i col·lectiu local.

Hem treballat de valent, afirma Garcia, per impulsar la posada en marxa del sectors industrials i terciaris de la localitat, amb l’objectiu de generar nous negocis i llocs d’ocupació, sempre dins la legalitat i el marc normatiu.

El portaveu de Compromís-MoVe apunta que, no anem a entrar en jocs victimistes i puerils, ni anem a tolerar actituds irresponsables com la de l’últim ple, on el primer edil va dir que havia “paralitzat” unipersonalment tot el desenvolupament industrial de Carrases per no fer les coses com ell volia. Un fet que cap grup havia demanat. Tot el contrari, s’han demanat informes per tal de tindre una total seguretat jurídica davant les fortes i importants inversions que poden vindre a Llíria i per que no volem que es malbaraten projectes decisius per a la localitat per una mala decisió o gestió.

Compromís-MoVe és un grup cohesionat i sempre treballa en positiu, recolzant i presentant totes aquelles  iniciatives que siguen beneficioses per a la ciutadania i per a Llíria. Vinguen d’on vinguen, com sempre ha fet. No volem un ajuntament partidista, on es vote en funció de la sigla d’un partit, sinó en funció de la defensa dels interessos dels veïns i veïnes de Llíria. La coalició convida a l’actual equip de govern a centrar-se en treballar per la Ciutat i no estar en el victimisme continuat o en fer la contra a tothom: als grups de l’oposició, als treballadors municipals i a tot aquell que no pense o opine com ells. Hi ha que generar complicitats i confiança, que són la única eina que garantitza resultats positius.

La ciutadania reclama serietat i responsabilitat, ahí sempre es trobarà a Compromís-MoVe i als regidors i regidores de la Coalició. Amb propostes consensuades, transparents, dins de la legalitat i que responguen a les necessitats reals del municipi. Per això, este grup municipal ha donat suport a propostes presentades pel PSOE, PP, Ciudadanos i LliriaPuede. No som sectaris i recolzem tot allò que suposen beneficis per a Llíria.

Ens preocupa, afegeix Garcia, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. I en esta línia, hem encetat un procés de participació ciutadana i recollida de propostes per al pròxim Pressupost Municipal de 2016. Entre totes i tots farem que Llíria avance.

Mocions i dictamens.

Plenari 23 juliol

Compromís-MoVe: 2 dictàmens i 2 mocions

PSOE: 3 dictàmens

Plenari extraordinari 31 agost

PSOE: 1 dictamen

Plenari 16 de setembre

Llíria Puede: 4 mocions

Ciudadanos: 2 mocions

Compromís-MoVe: 16 dictàmens i 1 moció

PSOE: 1 dictamen

PP: 1 moció

Plenari 15 d’octubre

Compromís-MoVe: 21 dictàmens i 1 moció

Llíria Puede: 3 mocions

Ciudadanos: 2 mocions

PSOE: 2 mocions

PP: 1 moció

Plenari 19 de novembre:

Compromís-MoVe: 8 dictàmens i 6 mocions

Llíria Puede: 1 moció

Ciudadanos: 1 moció

PSOE: 1 moció

PP: 1 moció

Total

 Compromís-MoVe: 47 dictamens i 10 mocions (90% dels dictamens, 34% de les mocions)

Llíria Puede: 8 mocions (27% de les mocions)

Ciudadanos: 5 mocions (17% de les mocions)

PSOE: 5 dictamens i 3 mocions (10% dels dictamen, 10% de els mocions)

PP: 3 mocions (10% de les mocions)

 

COMPROMIS-MOVE PLANTEA PROPUESTAS PARA EL FUTURO DE LLÍRIA CON SERIEDAD Y RESPONSABILIDAD

La Coalición ha presentado el 90% de los dictámenes y el 34% de las mociones que se han llevado al Pleno del ayuntamiento en esta legislatura.

Según el portavoz de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, la Coalición tiene un proyecto de Ciudad definido y claro, pensado para mejorar la vida de las personas, sobre todo en materia de creación de puestos de trabajo y dinamización comercial.

En 4 meses en el Gobierno, Compromís-MoVe ha impulsado 4 planes de empleo: 1 municipal, 1 conjunto con otras administraciones, 1 de salario joven y 1 taller de empleo.

De las 81 propuestas (entre dictámenes y mociones) debatidas en el pleno de Llíria, 57 han sido presentadas por los ediles de la Coalición Compromís-MoVe. Una clara muestra del trabajo intenso e incansable de sus concejales y colectivo local.

Hemos trabajado duro, afirma Garcia, para impulsar la puesta en marcha de los sectores industriales y terciarios de la localidad, con el objetivo de generar nuevos negocios y puestos de trabajo, siempre dentro de la legalidad y el marco normativo.

El portavoz de Compromis-MoVe apunta que, no vamos a entrar en juegos victimistas y pueriles, ni vamos a tolerar actitudes irresponsables como la del último pleno, donde el primer edil dijo que había “paralizado” unipersonalmente todo el desarrollo industrial de Carrases por no hacer las cosas como él quería. Un hecho que ningún grupo había pedido. Todo lo contrario, se han pedido informes para tener una total seguridad jurídica ante las fuertes e importantes inversiones que pueden venir a Llíria y por qué no queremos que se desvanezcan proyectos decisivos para la localidad por una mala decisión o gestión.

Compromís-MoVe es un grupo cohesionado y siempre trabaja en positivo, apoyando y presentando todas aquellas iniciativas que sean beneficiosas para la ciudadanía y para Llíria. Vengan de donde vengan, como siempre ha hecho. No queremos un ayuntamiento partidista, donde se vote en función de la sigla de un partido, sino en función de la defensa de los intereses de los vecinos y vecinas de Llíria. La coalición invita al actual equipo de gobierno a centrarse en trabajar por la Ciudad y no estar en el victimismo continuado o al hacer la contra a todo el mundo: a los grupos de la oposición, a los trabajadores municipales y a todo aquel que no pienso u opino como ellos. Hay que generar complicidades y confianza, que son la única herramienta que garantiza resultados positivos.

La ciudadanía reclama seriedad y responsabilidad, ahí siempre se encontrará a Compromís-MoVe y a los concejales y concejalas de la Coalición. Con propuestas consensuadas, transparentes, dentro de la legalidad y que respondan a las necesidades reales del municipio. Por eso, este grupo municipal ha apoyado propuestas presentadas por el PSOE, PP, Ciudadanos y LliriaPuede. No somos sectarios y apoyamos todo aquello que suponen beneficios para Llíria.

Nos preocupa, añade Garcia, la calidad de vida de nuestros vecinos y vecinas. Y en esta línea, hemos comenzado un proceso de participación ciudadana y recogida de propuestas para el próximo Presupuesto Municipal de 2016. Entre todas y todos haremos que Llíria avance.