Compromís-MoVe proposa que s’òbriga també els caps de setmana i es perllongue la seua obertura fins a les 24 hores.

La Coalició Compromís-MoVe ha sol·licitat avui que el govern local amplie l’horari de la biblioteca municipal davant l’arribada d’exàmens.

I és que, tal com han recordat avui els joves de la Coalició, aquesta és una reivindicació històrica que es ve repetint any rere any, i ara, en comptes de tenir més temps obert i més espais, s’han limitat els locals, atès que l’Agència de Lectura de l’Espai Jove no es troba entre els locals d’estudi per a exàmens.

Ja en l’últim ple de desembre, i davant la falta de previsió del govern municipal, el grup de Compromís-Move va demanar que es comunicarà quins anaven a ser els horaris que s’aplicarian en període d’exàmens en el mes de gener. No es va donar cap resposta, i és ara, que hem vist a la web com no es cobreixen tots els dies de la setmana i s’han limitat espais.

Davant això, el Grup Municipal ha registrat una petició a l’ajuntament perquè es modifiquen els horaris i s’amplien fins al dia 29 de gener amb les següents franges horàries: de dilluns a divendres de 9 a 24 hores, i dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores i de 16 a 24 hores. Com a mínim a la Biblioteca Municipal de l’Almodí.

Aquest horari, apunten les joventuts de la coalició, evitaria que molts estudiants de la localitat hagen de desplaçar-se a altres localitats de la comarca i els horaris s’adapten a la demanda dels propis estudiants, ja que cobreix els períodes d’exàmens de les diferents universitats de la Comunitat, així com dels Instituts i centres de Secundària del municipi.

Els joves de Compromís-MoVe insten al govern local a atendre les demandes dels estudiants de la ciutat i a apostar per aquesta ampliació horària.

SE SOLICITA AMPLIAR EL HORARIO DE LA BIBLIOTECA EN PERIODO DE EXÁMENES

Compromís-MoVe propone que se abra también los fines de semana y se prolongue su apertura hasta las 24 horas.

La Coalición Comrpomís-MoVe ha solicitado hoy que el gobierno local amplíe el horario de la biblioteca municipal ante la llegada de exámenes.

Y es que, tal y como han recordado hoy los jóvenes de la Coalición, esta es una reivindicación histórica que se viene repitiendo año tras año, y ahora, en vez de tener más tiempo abierto y más espacios, se han limitado los locales, dado que la Agencia de Lectura del Espai Jove no se encuentra entre los locales de estudio para exámenes.

Ya en el último pleno de diciembre, y ante la falta de previsión del gobierno municipal, el grupo de Compromís-Move pidió que se comunicara cuales iban a ser los horarios que se aplicarian en periodo de exámenes en el mes de enero. No se dio ninguna respuesta, y es ahora, que hemos visto en la web como no se cubren todos los días de la semana y se han limitado espacios.

Ante ello, el Grupo Municipal ha registrado una petición en el ayuntamiento para que se modifiquen los horarios y se amplíen hasta el día 29 de enero con las siguientes franjas horarias: de lunes a viernes de 9 a 24 horas y sábados y domingos de 9 a 14 horas y de 16 a 24 horas. Como mínimo en la Biblioteca Municipal del Almudí.

Este horario, apuntan las juventudes de la coalición, evitaría que muchos estudiantes de la localidad tuvieran que desplazarse a otras localidades de la comarca y los horarios se adapten a la demanda de los propios estudiantes, ya que cubre los periodos de exámenes de las distintas universidades de la Comunitat, así como de los Institutos y centros de Secundaria del municipio.

Los jóvenes de compromís-MoVe instan al gobierno local a atender las demandas de los estudiantes de la ciudad y a apostar por esta ampliación horaria.