Murgui: “El parc de Sant Vicent és un tresor natural del que la ciutadania de Llíria tenim la sort de gaudir, no és pot permetre aquest abandonament per part de l’equip de govern”.

La coalició Compromís-MoVe ha denunciat aquest matí que el Parc de Sant Vicent porta des d’octubre sense personal de manteniment. L’edil ecosocialista Vallivana Murgui ha afirmat que “des del nostre col·lectiu no entenem com una plaça que està creada i pressupostada com és la de personal de manteniment del Parc de Sant Vicent dins de la Brigada de Parcs i Jardins no es cobreix immediatament”.

 A més ha volgut destacar la importància d’aquest bosc natural afegint que “el Parc de Sant Vicent és un tresor natural del que la ciutadania de Llíria tenim la sort de gaudir, no és pot permetre aquest abandonament per part de l’equip de govern”.

 També a recordat que “en començar la primavera el desgast del Parc comença a ser molt major doncs amb el bon temps l’afluència de gent augmenta i comencen a vindre les visites de col·legis de diferents poblacions”. La regidora ha volgut incidir en que “caldria plantejar-se seriosament aquesta última qüestió, doncs són milers els escolars que acudeixen al Parc a benefici d’algunes empreses dedicades a aquestes activitats, sense que tinga una contraprestació per a elles que puga incidir en la millora i manteniment del nostre Parc”.

 Murgui ha conclòs afegint que “altra qüestió a replantejar-se seria la freqüència de neteja dels serveis públics del Parc, doncs són els únics públics que existeixen a la nostra localitat i es netegen tres voltes per setmana, mentre que els demés edificis públics es netegen diàriament”.

 

EL PARQUE DE SAN VICENTE LLEVA DESDE OCTUBRE SIN PERSONAL DE MANTENIMIENTO

Murgui: “El parque de San Vicente es un tesoro natural del que la ciudadanía de Llíria tenemos la suerte de disfrutar, no se puede permitir este abandono por parte del equipo de gobierno”.

La coalición Compromís-MoVe ha denunciado esta mañana que el Parque de San Vicente lleva desde octubre sin personal de mantenimiento. La edil ecosocialista Vallivana Murgui ha afirmado que “desde nuestro colectivo no entendemos como una plaza que está creada y presupuestada cómo es la de personal de mantenimiento del Parque de San Vicente dentro de la Brigada de Parques y Jardines no se cubre inmediatamente”.

 Además ha querido destacar la importancia de este bosque natural añadiendo que “el Parque de San Vicente es un tesoro natural del que la ciudadanía de Llíria tenemos la suerte de disfrutar, no es puede permitir este abandono por parte del equipo de gobierno”.

 También ha recordado que “al empezar la primavera el desgaste del Parque empieza a ser muy mayor pues con el buen tiempo la afluencia de gente aumenta y empiezan a venir las visitas de colegios de diferentes poblaciones”. La concejala ha querido incidir en que “habría que plantearse seriamente esta última cuestión, pues son miles los escolares que acuden en el Parque a beneficio de algunas empresas dedicadas a estas actividades, sin que tenga una contraprestación para ellas que pueda incidir en la mejora y mantenimiento de nuestro Parque”.

Murgui ha concluido añadiendo que “otra cuestión a replantearse seria la frecuencia de limpieza de los servicios públicos del Parque, pues son los únicos públicos que existen a nuestra localidad y se limpian tres vueltas por semana, mientras que los *demés edificios públicos se limpian diariamente”.