Serà en una visita a l’empresa SRG Global organitzada pel diputat autonòmic, Paco Garcia i el grup Municipal de Compromís-MoVe.

El diputat autonòmic Paco Garcia Latorre ja va mantindré fa uns mesos una reunió amb el sector per comentar la importància de la implantació d’un centre de formació professional permanent a Llíria. La idea és que puga satisfer no solament la demanda de formació, sinó que també s’adapte a les necessitats de les empreses en la cerca de determinats perfils professionals especialitzats.

Igualment varen destacar la importància d’impulsar iniciatives entre administració autonòmica, empreses, agents socials i entitats locals que aposten pel I+D+I i serveixen per dinamitzar el sector industrial i logístic que existeix en diferents poblacions i ciutats de la Comarca del Camp de Túria.

Este dimecres, Garcia ha organitzat junt a su grup Municipal de Llíria, una visita del Conseller d’Economia sostenible, Rafa Climent, una visita a la factoria per que conega de prop el treball d’una de les empreses punteres de la Comunitat en el sector del plàstic.

Garcia ha convidat a l’alcalde de la localitat i a la corporació municipal a participar d’este encontre que es realitzarà a les 13h en la pròpia factoria.

La planta de Llíria te una plantilla de més de 800 persones i en estos moments està iniciant obres d’ampliació que donaran cabuda a noves contractacions futures.

Garcia apunta que, és una prioritat del Govern de la Generalitat i del seu grup, el potenciar i dinamitzar els sectors industrials de la Comunitat i posar en valor i en funcionament polígons industrials com el de Carrases a la ciutat de Llíria.

 

NOTA RELACIONADA: http://lliria.compromis.net/2015/12/09/garcia-visita-la-2a-empresa-del-sector-del-automovil-de-la-comunitat/

 

Mañana nos visitará el Conseller de Economía Sostenible, Sectores Productivos y Trabajo, Rafael Climent

Será en una visita a la empresa SRG Global organizada por el diputado autonómico, Paco Garcia y el grupo Municipal de Compromís-MoVe.

El diputado autonómico Paco Garcia Latorre ya tuvo hace unos meses una reunión con el sector para comentar la importancia de la implantación de un centro de formación profesional permanente en Llíria. La idea es que pueda satisfacer no solamente la demanda de formación, sino que también se adapte a las necesidades de las empresas en la busca de determinados perfiles profesionales especializados.

Igualmente destacaron la importancia de impulsar iniciativas entre administración autonómica, empresas, agentes sociales y entidades locales que apuestan por el I+D+I y sirvan para dinamizar el sector industrial y logístico que existe en diferentes poblaciones y ciudades de la Comarca del Camp de Túria.

Este miércoles, Garcia ha organizado junto a su grupo Municipal de Llíria, una visita del Conseller de Economía sostenible, Rafa Climent, una visita a la factoría para que conozca de cerca el trabajo de una de las empresas punteras de la Comunidad en el sector del plástico.

Garcia ha invitado al alcalde de la localidad y a la corporación municipal a participar de este encuentro que se realizará a las 13h en la propia factoría.

La planta de Llíria tiene una plantilla de más de 800 personas y en estos momentos está iniciando obras de ampliación que darán cabida a nuevas contrataciones futuras.

Garcia apunta que, es una prioridad del Gobierno de la Generalitat y de su grupo, el potenciar y dinamizar los sectores industriales de la Comunidad y poner en valor y en funcionamiento polígonos industriales como el de Carrases a la ciudad de Llíria.