Els pròxims 13, 14 i 15 de maig, la Primavera Educativa transformarà l’antic llit del riu Túria del Cap i Casal en un riu d’educació valenciana de 8 km de llarg, ocupat per vora 1.500 activitats organitzades per administracions, centres educatius, universitats, entitats i associacions. Es tracta d’un gran esdeveniment participatiu que pretén mostrar a la societat valenciana els projectes educatius més innovadors i posar en valor el treball que es fa dia a dia a les aules de tot el territori valencià.

Però les dimensions de la Primavera Educativa, amb una enorme oferta d’exposicions, música, ball, jocs, pel·lícules, esport, cultura, congressos i projectes, fan recomanable planificar amb antelació l’assistència a les activitats.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet pública tota la informació necessària perquè els assistents puguen començar a planificar des d’ara mateix la seua estada a la Primavera Educativa. Part de la informació també estarà disponible per als assistents en format imprés, però ja es pot consultar i descarregar al següent enllaç:

http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/programacio

D’una banda, s’ha dissenyat un tríptic amb un pla de l’antic llit del riu perquè els visitants puguen orientar-se a través de les diferents zones de la Primavera Educativa. Aquest tríptic, del qual també s’han imprés 30.000 còpies, disposa de codis QR, de manera que, mitjançant l’aplicació de mòbil corresponent, es pot accedir a la informació de les activitats que es desenvolupen a cada zona del riu. També hi haurà disponible una aplicació per a mòbil específica de Primavera Educativa amb tota la informació necessària.

A més, a l’espai web al qual fa referència l’enllaç anterior, també teniu disponible tota la informació sobre les diferents activitats que tenen lloc als diferents trams del riu. Només cal desplaçar-se pel menú corresponent i fer clic a les següents zones:

ZONA 1 NATURIA – PETXINA
ZONA 2 BOTÀNIC – PONT DE SANT JOSEP
ZONA 3 ZONA SERRANS – TRINITAT
ZONA 4 ALBEREDA – PONT DE LES FLORS
ZONA 5 PALAU DE LA MÚSICA – PARC GULLIVER
ZONA 6 MUSEU DE LES ARTS I LES CIÈNCIES – CONSERVATORIS

Ja pots consultar el plànol i el programa d’activitats de la Primavera Educativa! -> http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/programacio