Garcia: “Les actuacions anirien adreçades a renovar banys del dos centres públics i restaurar les pistes poliesportives del CEIP Sant Vicent”.

El pressupost municipal de Llíria per 2016 va recollir, sobre la base de l’esmena a la totalitat presentada pel Grup Popular i també del Grup Municipal Compromís-MoVe, una partida pressupostària per realitzar accions de millora, inversió i manteniment en els dos col·legis públics de la localitat. Concretament es va aprovar una línia de crèdit de 20 mil euros per a millores en els dos centres educatius adreçada a reformar el banys.

Segons el portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, aquesta partida estava destinada a cobrir la part d’inversió dirigida a la reforma i adequació dels banys dels dos centres educatius públics, els del Col·legi Sant Vicent i els dels Col·legi San Miquel. Treballs que haurien de desenvoluparse per mitjà del personal que aquest estiu es contracte a través del Pla d’Ocupació Local.

D’altra banda, l’equip de govern de Llíria es va comprometre amb el Col·legi Sant Vicent a millorar les instal·lacions esportives existents al centre educatiu, amb una actuació mixta, una part que aniria a càrrec de l’ajuntament: la consolidació de formigó de les bases de les pistes poliesportives; mentre que una altra: l’acabament de les pistes, pintat i equipament, seria assumit pel propi col·legi. Unes obres que s’havien d’executar aquest estiu, segons es va aprovar en el Consell Escolar de centre.

Aquesta setmana el grup municipal de Compromís ha tingut constància que per al Col·legi Sant Vicent hi ha dubtes sobre complir amb el compromís municipal en relació amb les pistes poliesportives, així com tampoc es va a realitzar cap actuació en els banys, tal com es va aprovar als pressupostos municipals.

Per tot això, el Grup Municipal de Compromís-MoVe ha proposat al Ple instar a l’equip de govern a complir amb el compromís municipal d’atendre la reforma i millora de les pista poliesportives del Col·legi Sant Vicent segons els acords adoptats en el Consell Escolar. Així com establir un programa de treball amb el personal que s’incorpore del Pla d’Ocupació Local de 2016 per poder actuar sobre els banys dels dos col·legis públics Municipals, Sant Vicent i San Miguel, amb la finalitat de procedir a la seua reparació este estiu durant els mesos de juliol i agost.

Compromiso-Move propone realizar mejoras en los colegios públicos de Llíria

Garcia: “Las actuaciones irían dirigidas a renovar baños del dos centros públicos y restaurar las pistas polideportivas del CEIP San Vicente”.

El presupuesto municipal de Llíria para 2016 recogió, en base a la enmienda a la totalidad presentada por el Grupo Popular y también del Grupo Municipal Compromís-MoVe, una partida presupuestaria para realizar acciones de mejora, inversión y mantenimiento en los dos colegios públicos de la localidad. Concretamente se aprobó una línea de crédito de 20 mil euros para mejoras en los dos centros educativos dirigida a reformar los aseos.

Según el portavoz de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, esta partida estaba destinada a cubrir la parte de inversión dirigida a la reforma y adecuación de los baños de los dos centros educativos públicos, los del Colegio San Vicente y los de los Colegio San Miquel. Trabajos que tendrían que desarrollarse por medio del personal que este verano se contratara a través del Plan de Empleo Local.

Por otro lado, el equipo de gobierno de Llíria se comprometió con el Colegio San Vicente a mejorar las instalaciones deportivas existentes al centro educativo, con una actuación mixta, una parte que iría a cargo del ayuntamiento: la consolidación de hormigón de las bases de las pistas polideportivas; mientras que otra: el acabamiento de las pistas, pintado y equipamiento, sería asumido por el propio colegio. Unas obras que se tenían que ejecutar este verano, según se aprobó en el Consejo Escolar de centro.

Esta semana el grupo municipal de Compromiso ha tenido constancia que para el Colegio San Vicente hay dudas sobre cumplir con el compromiso municipal en relación con las pistas polideportivas, así como tampoco se va a realizar ninguna actuación en los baños, tal como se aprobó en los presupuestos municipales.

 

Por todo esto, el Grupo Municipal de Compromís-MoVe ha propuesto al Pleno instar al equipo de gobierno a cumplir con el compromiso municipal de atender la reforma y mejora de las pista polideportivas del Colegio San Vicente según los acuerdos adoptados en el Consejo Escolar. Así como establecer un programa de trabajo con el personal que se incorpore del Plan de Empleo Local de 2016 para poder actuar sobre los baños de los dos colegios públicos Municipales, San Vicente y San Miguel, con el fin de proceder a su reparación este verano durante los meses de julio y agosto.