Garcia: “Mancomunitat, Servef, empresaris, associacions de comerciants i sindicats signen aquest acord”

Des de Compromís, apunta el diputat autonòmic de la Coalició i regidor a Llíria, Paco García Latorre, una de les majors preocupacions que ens ocupen és la de buscar fórmules i realitzar accions encaminades a la generació d’ocupació.

Per a això, apunta Garcia, cal implicar a tots els sectors afectats en l’esfera productiva, des de l’administració pública, en aquest cas la més propera, com són els ajuntaments, passant pels professionals organitzats en associacions i autònoms, juntament amb sindicats i la direcció administrativa de l’administració autonòmica a través del SERVEF.

És per això, que aquest pacte que hem signat en el Camp de Túria significa un pas més en aquesta política activa de fomentar l’ocupació que la Conselleria de Economia sostenible està duent a terme en aquesta legislatura, que sumada a accions com el Avalem Joves o l’impuls a la renovació de la indústria valenciana, han de ser la base per aconseguir la recuperació econòmica i laboral.

Segons Garcia, el Camp de Túria compta amb prop de 15 mil aturats, una xifra que cal revertir. Per això, els responsables públics hem de centrar-nos a generar els espais i dinàmiques necessàries per impulsar la creació de nous jaciments d’ocupació, així com continuar amb la creació de Plans d’Ocupació Locals directes que minimitzin l’impacte de les altes taxes d’atur que hi ha a la comarca. Sobretot en aquests temps de crisi tan esquinçadora, on famílies senceres tenen a tots els seus membres sense un treball i es troben en risc d’exclusió.

Amb aquest nou fòrum, la Comarca del Camp de Túria es dota d’un instrument capaç de generar sinergies i dissenyar estratègies que puguen pal·liar aquesta xacra que és l’atur. A més, per a això, es compta amb el recolzament de la Conselleria de Economia i el Servef, la qual s’ha marcat com a objectiu, igual que tot el Consell valencià, la creació de noves oportunitats laborals.

Economia a través SERVEF impulsa el primer pacto por el Empleo del Camp de Túria

García: “Mancomunidad, Servef, empresarios, asociaciones de comerciantes y sindicatos firman este acuerdo”

Des de Compromís, apunta el diputado autonómico de la Coalición i concejal en Llíria, Paco García Latorre, una de las mayores preocupaciones que nos ocupan es la de buscar fórmulas y realizar acciones encaminadas a la generación de empleo.

Para ello, apunta García, hay que implicar a todos los sectores afectados en la esfera productiva, desde la administración pública, en este caso la más cercana, como son los ayuntamientos, pasando por los profesionales organizados en asociaciones y autónomos, junto con sindicatos y la dirección administrativa de la administración autonómica a través del SERVEF.

Es por ello, que este pacto que hemos firmado en el Camp de Túria significa un paso más en esa política activa de fomentar el empleo que la Conselleria de Economía sostenible está llevando a cabo en esta legislatura, que sumada a acciones com el Avalem Joves o el impulso a la de la industria valenciana, han de ser la base para conseguir la recuperación económica y laboral.

Según García, el Camp de Túria cuenta con cerca de 15 mil desempleados, una cifra que hay que revertir. Por ello, los responsables públicos hemos de centrarnos en generar los espacios y dinámicas necesarias para impulsar la creación de nuevos yacimientos de empleo, así como continuar con la creación de Planes de Empleo Local directos que minimicen el impacto de las altas tasas de paro que hay en la comarca. Sobretodo en estos tiempos de crisis tan desgarradora, donde familias enteras tienen a todos sus miembros sin un trabajo y se encuentran en riesgo de exclusión.

Con este nuevo foro, la Comarcal del Camp de Túria se dota de un instrumento capaza de generar sinergias y diseñar estrategias que puedan paliar esta lacra que es el paro. Además, para ello, se cuenta con el respaldo de la Conselleria de Economía i el Servef, la cual se ha marcado como objetivo, igual que todo el Consell valenciano, la creación de nuevas oportunidades laborales.