Garcia: “Hem organitzat unes jornades de portes obertes en Les Corts Valencianes amb motiu del dia internacional de la gent major”.

El Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha anunciat que Les Corts Valencianes, a través de la seua Presidència, ha organitzat un concert amb la banda de la UDP LLÍRIA-CAMP DE TÚRIA-SERRANS, que se celebrarà el proper dissabte, 1 d’octubre de 2016 a les 18 hores en la porta del Palau dels Borja (Plaça Sant Llorenç, València).

Segons el parlamentari de Les Corts, esta serà la primera volta que esta Banda de persones grans actuarà al Palau del Borja, ja que ho havia fet en diverses institucions valencianes, però mai en este lloc. Sent una enorme satisfacció que esta banda conformada per músics de diverses poblacions i entitats musicals de persones jubilades, que és pionera en España i Europa, puga oferir el seu primer concert en la casa de la veu dels valencians.

En paraules del President de la institució, Enric Morera Català, este dissabte 1 d’octubre és el Dia Internacional de les Persones d’Edat, dels nostres majors. Gràcies a ells som el que som, gràcies a ells hem aprés tot el que sabem i estes persones tenen, encara, moltes coses a ensenyar a la societat.

El poble valencià és un poble de música, un poble de músics i som pioners fins i tot en tindre una banda de jubilats i pensionistes, creada en l’any 1993 i que continua molt activa.

Aprofitant les jornades de portes obertes que farem en el Palau dels Borja els dies 1 i 2 d’octubre, volem convidar als valencianes i valencianes a celebrar el Dia de les Persones d’Edat i a gaudir d’este magnífic concert que oferirà la Banda de la UDP de Llíria-Camp de Túria-Serrans a les portes del palau.

 

La Banda de jubilados UDP Llíria-Camp de Túria Serranos actuará por primera vez en el Parlamento Valenciano

García: “Hemos organizado unas jornadas de puertas abiertas en Las Cortes Valencianas con motivo del día internacional de la gente mayor”.

El Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha anunciado que Las Cortes Valencianas, a través de su Presidencia, ha organizado un concierto con la banda UDP LLÍRIA-CAMP DE TÚRIA-SERRANOS, que se celebrará el próximo sábado, 1 de octubre de 2016 a las 18 horas en la puerta del Palacio dels Borja (Plaza Sant Llorenç, Valencia).

Según el parlamentario de Las Cortes, esta será la primera vez que esta Banda de personas mayores actuará en el Palacio dels Borja, ya que lo había hecho en varias instituciones valencianas, pero nunca en este lugar. Siendo una enorme satisfacción que esta banda conformada por músicos de varias poblaciones y entidades musicales de personas jubiladas, que es pionera en España y Europa, pueda ofrecer su primer concierto en la casa de la voz de los valencianos.

En palabras del Presidente de la institución, Enric Morera Català, este sábado 1 de octubre es el Día Internacional de las Personas de Edad, de nuestros mayores. Gracias a ellos somos lo que somos, gracias a ellos hemos aprendido todo lo que sabemos y estas personas tienen, todavía, muchas cosas a enseñar a la sociedad.

El pueblo valenciano es un pueblo de música, un pueblo de músicos y somos pioneros incluso en tener una banda de jubilados y pensionistas, creada en el año 1993 y que continúa muy activa.

Aprovechando las jornadas de puertas abiertas que haremos en el Palacio dels Borja los días 1 y 2 de octubre, queremos invitar a los valencianas y valencianas a celebrar el Día de las Personas de Edad y a disfrutar de este magnífico concierto que ofrecerá la Banda de la UDP de Llíria-Camp de Túria-Serranos a las puertas del palacio.