Des de la primera ExpoJove de Llíria, passant pel tren del Comerç, fins a la il·luminació de l’arbre a la Plaça Major han contribuït al fet que la ciutat siga molt més atractiva aquestes festes nadalenques.

El portaveu de la Coalició Compromís-Move, Paco García Latorre, ha felicitat a tots els comerciants i professionals de Llíria per la seua dedicació i treball en aquestes festes nadalenques, amb especial referència al comerç Federat que s’ha bolcat en donar una imatge més atractiva i dinàmica amb la programació de diverses activitats per a xicotets i majors que han suposat un revulsiu en la campanya de Nadal de 2016.

Aquest any apunta García els més menuts han pogut gaudir de la primera #ExpoJove local dissenyada i programada per la Federació de Comerç de la localitat, una activitat lúdica que ha comptat amb la col·laboració de l’ajuntament i de la ludoteca de Llíria, la qual ha acollit a un miler de joves en la coberta exterior del Pavelló del Pla de L’Arc.

Igualment, un any més s’ha comptat amb el tren del comerç, que amb els ja tradicionals “Miquelets”, gents de totes les edats han pogut gaudir de recorreguts pel casc urbà de la ciutat.

També, aquest 2016 i principi de 2017, hem pogut comptar amb la il·luminació de l’arbre de Nadal a la Plaça Major, el qual ha estat sufragat en part per la Federació de Comerciants de la localitat per omplir de color i ambient aquesta zona de la Ciutat.

Tot això s’ha culminat amb vesprades de xocolata per als nens, xarangues de música animant pels carrers i zones comercials  de la Ciutat i visites a les residències de majors de la localitat que la Federació de Comerç ha impulsat.

Segons García, la Federació està treballant valentament per donar un nou impuls a la nostra ciutat, des del vessant lúdic-comercial al de promoció dels productes locals, generant espais de trobada i diversió perquè els visitants i consumidors troben a Llíria el lloc perfecte per realitzar les seues compres, anar de menjar, prendre unes copes o realitzar les seues activitats festives.

És per això, que la Coalició vol felicitar totes aquestes iniciatives dutes a terme pel comerç federat que, juntament amb les activitats programades pel consistori, han d’ajudar a dinamitzar el nostre comerç de proximitat, que és un motor directe en la generació d’ocupació en la localitat.

Compromís-MoVe felicita la campaña de Navidad y actividades impulsadas por el Comercio Federado y los Profesionales de Llíria

Des de la primera ExpoJove de Llíria, pasando por el tren del Comercio, hasta la iluminación del árbol en la Plaza Mayor han contribuido a que la ciudad sea mucho más atractiva estas fiestas navideñas.

El portavoz de la Coalición Compromís-Move, Paco García Latorre, ha felicitado a todos los comerciantes y profesionales de Llíria por su dedicación y trabajo en estas fiestas navideñas, con especial referencia al comercio Federado que se ha volcado en dar una imagen más atractiva i dinámica con la programación de diversas actividades para pequeños y mayores que han supuesto un revulsivo en la campaña de Navidad de 2016.

Este año apunta García los más pequeños han podido disfrutar de la primera #ExpoJove local diseñada y programada por la Federación de Comercio de la localidad, una actividad lúdica que ha contado con la colaboración del ayuntamiento y de la ludoteca de Llíria, la cual ha acogido a un millar de jóvenes en la cubierta exterior del Pabellón del Pla de L’Arc.

Igualmente, un año más se ha contado con el tren del comercio, que con los ya tradicionales “Miquelets”, gentes de todas las edades han podido disfrutar de recorridos por el casco urbano de la ciudad.

También, este 2016 i principio de 2017, hemos podido contar con la iluminación del árbol de Navidad en la Plaza Mayor, el cual ha sido sufragado en parte por la Federación de Comerciantes de la localidad para llenar de color y ambiente esta zona de la Ciudad.

Todo ello se ha culminado con tardes de chocolate para los peques, charangas de música animando por las calles y zonas comerciales  de la Ciudad y visitas a las residencias de mayores de la localidad que la Federación de Comercio ha impulsado.

Según García, la Federación está trabajando valientemente para dar un nuevo impulso a nuestra ciudad, desde la vertiente lúdico-comercial a la de promoción de los productos locales, generando espacios de encuentro y diversión para que los visitantes y consumidores encuentren en Llíria el lugar perfecto para realizar sus compras, ir de comida, tomar unas copas o realizar sus actividades festivas.

Es por ello, por lo que la Coalición quiere felicitar todas estas iniciativas llevadas a cabo por la Federación de Comercio que, junto con las actividades programadas por el consistorio, han de ayudar a dinamizar nuestro comercio de proximidad, que es un motor directo en la generación de empleo en la localidad.