L’Hospital de Llíria tindrà urgències pediàtriques

LA VEU DE LLÍRIA.- La consellera de Sanitat, Carmen Montó, ha donat avui en una visita a l’Hospital Arnau de Vilanova una esperada notícia pels veïns de Llíria i de la Comarca dels Serrans. I és que a partir d’enguany l’Hospital de Llíria tindrà urgències pediàtriques.

Fa unes setmanes traiem la notícia de què Paco Gacia, diputat de Compromís, plantejava a les Corts Valencianes la necessitat de tindre pediatria i maternitat a l’Hospital de Llíria. Una llarga reivindicació de tots els veïns des que va nàixer l’hospital Comarcal. Avui la Conselleria de Sanitat ha confirmat que, a partir d’este any mateix, Llíria comptarà amb urgències pediàtriques.

La Consellera Carmen Montón, ha assegurat també que l’any que ve, 2018, l’Arnau comptarà amb estos serveis després de la reestructuració i millora de les urgències d’este Hospital valencià i no haurem de creuar València fins al nou edifici de La Fe. «Nos vamos a volcar en el hospital Arnau de Vilanova porque ha sido especialmente olvidado en la anterior legislatura debidoa que se miró más hacia otros departamentos», ha assenyalat la consellera qui també ha destacat les millores al centre de salut de la Pobla de Vallbona.

En total la Consellera ha explicat, que fins a l’any 2019 s’invertiran 8,2 milions d’euros en el departament Arnau de Vilanova-Llíria, per millores d’atenció especialitzada i en centres de salut.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *