Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat en l’estació de Llíria de Metrovalencia una nova fase d’instal·lació de plataformes fixes per a persones de mobilitat reduïda que faciliten l’accessibilitat d’aquest col·lectiu en el trànsit entre l’andana i els trens.

A Llíria li seguiran Benaguasil 2n, Mislata, Mislata-Almassil, Aragó, La Canyada, Paiporta, Machado, Faitanar, Manises, Roses i Aiora, que s’espera que estiguin concloses després de l’estiu després d’una inversió de 156.058 euros.

Aquests treballs formen part de les actuacions que s’impulsen des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori encaminades a la millora de l’accessibilitat en els mitjans de transport.

FGV instalará plataformas para personas de movilidad reducida en 12 estaciones

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciado en la estación de Llíria de Metrovalencia una nueva fase de instalación de plataformas fijas para personas de movilidad reducida que facilitan la accesibilidad de este colectivo en el tránsito entre el andén y los trenes.

A Llíria le seguirán Benaguasil 2n, Mislata, Mislata-Almassil, Aragón, La Canyada, Paiporta, Machado, Faitanar, Manises, Rosas y Ayora, que se espera que estén concluidas después del verano tras una inversión de 156.058 euros.

Estos trabajos forman parte de las actuaciones que se impulsan desde la Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio encaminadas a la mejora de la accesibilidad en los medios de transporte.