Les dones de Llíria es visibilitzen en diferents espais urbans de la ciutat

(AJUNTAMENT) Un itinerari urbà amb tres murals, realitzats per dones de la localitat, arrepleguen l’essència de la dona edetana

Tres muntatges fotogràfics que arrepleguen dones edetanas, de totes les generacions, amb la finalitat de visibilizar el seu impacte en la vida de la ciutat.

Demà dimarts, a les 16.30 hores, Llíria inaugura un itinerari urbà a través de tres murals, amb les fotografies realitzades per les participants en el taller de fotografia “Dones mirant dones. De la qüestió personal a la pública”, que s’ha desenvolupat dins de la programació municipal per la Igualtat de Gènere.

D’esta manera, l’entorn urbà es suma a la visibilització de les dones de Llíria a través d’una actuació artística completament nova en la localitat i que persegueix produir un important impacte social.

“Retrats” serà la intervenció artística que se situarà en el carrer Sant Vicent Ferrer enfront del Santuari i Termes Romanes de Mura. “Accions” es localitzarà en l’avinguda dels Furs cap a la cantonada del CEIP Sant Vicent, mentre que el mural “Alumnes” ho farà en el mur del jardí de la Llar del Jubilat.

L’itinerari urbà tanca la programació per la Igualtat de Gènere de 2017, actuació que s’emmarca en el desenvolupament de l’I Pla d’Igualtat municipal 2016-2020.

La mujeres de Llíria se visibilizan en diferentes espacios urbanos de la ciudad

(AJUNTAMENT) Un itinerario urbano con tres murales, realizados por mujeres de la localidad, recogen la esencia de la mujer edetana.

Tres montajes fotográficos que recogen mujeres edetanas, de todas las generaciones, con el fin de visibilizar su impacto en la vida de la ciudad.

Mañana martes, a las 16.30 horas, Llíria inaugura un itinerario urbano a través de tres murales, con las fotografías realizadas por las participantes en el taller de fotografía “Dones mirant dones. De la qüestió personal a la pública”, que se ha desarrollado dentro de la programación municipal por la Igualdad de Género.

De esta manera, el entorno urbano se suma a la visibilización de las mujeres de Llíria a través de una actuación artística completamente novedosa en la localidad y que persigue producir un importante impacto social.

“Retratos” será la intervención artística que se situará en la calle Sant Vicent Ferrer frente al Santuario y Termas Romanas de Mura. “Acciones” se localizará en la avenida dels Furs hacia la esquina del CEIP Sant Vicent, mientras que el mural “Alumnas” lo hará en el muro del jardín del Hogar del Jubilado.

El itinerario urbano cierra la programación por la Igualdad de Género de 2017, actuación que se enmarca en el desarrollo del I Plan de Igualdad municipal 2016-2020.

 

Arxivat en: Llíria, Política Municipal, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *