Mes de 70 persones contractades a l’Ajuntament a través d’un taller d’ocupació i dels programes Et Formem, EMCORP i EMCORD

79 persones que es trobaven en situació de desocupació de llarga durada i en situació de risc social s’incorporaran a l’Ajuntament de Llíria a través de diferents programes d’ocupació.

25 persones començaran a realitzar treballs de rehabilitació i condicionaments del Centre Cívic El Prat a través d’un nou taller d’ocupació, gestionat pel SERVEF.

Altres 20 persones començaran a treballar al programa Et Formem, també del Servef, un altre taller laboral-formatiu de quatre mesos dirigit a aturats de Llíria amb especial dificultat d’inserció laboral, a més de dos docents per a cadascuna de les especialitats formatives, obra de paleta i jardineria, i un auxiliar administratiu.

A aquests programes, cal sumar altres 30 persones beneficiàries dels programes finançats per la Generalitat Valenciana, EMCORP i EMCORD, que comptaran amb un contracte a jornada completa de sis mesos de durada.

La proposta de “Llíria Ocupa’t” presentada per Compromís-MoVe de creació d’ocupació juntament amb altres administracions, unit a formació laboral ja ha incorporat en el que portem d’any a més d’un centenar de persones en diferents programes i accions formatives.

Mas de 70 personas contratadas en el Ayuntamiento a través de un taller de empleo y de los programas Et Formem, EMCORP y EMCORD

79 personas que se encontraban en situación de desempleo de larga duración y en situación de riesgo social se incorporarán al Ayuntamiento de Llíria a través de diferentes programas de empleo.

25 personas comenzarán a realizar trabajos de rehabilitación y acondicionamientos del Centro Cívico El Prat a través de un nuevo taller de empleo, gestionado por el SERVEF.

Otras 20 personas empezaran a trabajar en el programa Et Formem, también del Servef, otro taller laboral-formativo de cuatro meses dirigido a desempleados de Llíria con especial dificultad de inserción laboral, además de dos docentes para cada una de las especialidades formativas, albañilería y jardinería, y un auxiliar administrativo.

A estos programas, hay que sumar otras 30 personas beneficiarias de los programas financiados por la Generalitat Valenciana, EMCORP y EMCORD, loscuales contaran con un contrato a jornada completa de seis meses de duración.

La propuesta de “Llíria Ocupa’t” presentada por Compromís-MoVe de creación de empleo junto con otras administraciones, unido a formación laboral ya ha incorporado en lo que llevamos de año a más de un centenar de personas en diferentes programas y acciones formativas.

Arxivat en: Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *