La Diputació destina 1,6 milions d’euros a millores en Centres Educatius del Camp de Túria i Els Serrans

Garcia: “30 centres docents de les nostres comarques es veuran beneficiats per aquest nou Pla de la Diputació i la Conselleria d’Educació”

Segons el diputat autonòmic i portaveu de Compomís en el Camp de Túria i Els Serrans, Paco Garcia Latorre, la Diputació de València d’acord amb la Conselleria d’Educació, va a invertir 1,6 milions d’euros en el segon Pla Municipal de Manteniment de Centres Educatius.

En concret, seran 1.596.000 euros que es repartiran entre 30 centres educatius d’aquestes dues comarques valencianes. 570 mil euros aniran destinats al Pla de Manteniment de Col·legis i la resta, 1.026.000 euros seran per a centres municipals com són: Escoles Infantils, Escoles d’Adults i Conservatoris de Música.

Segons García, cada centre municipal rebrà una ajuda de 38.000 euros per realitzar obres de millora de les seues instal·lacions docents, ja be siguen Escoles Infantils, Conservatoris o Escoles d’Adults, mentre que en el Pla de manteniment de Col·legis, s’ha atès els que prioritàriament ha aconsellat la Conselleria, com són els de Benaguasil, Marines i Pedralba.

El diputat autonòmic ha fet èmfasi en què aquestes ajudes van destinades majoritàriament als municipis de menys de 5.000 habitants, que són els que de vegades més dificultats econòmiques tenen per poder mantenir els serveis d’aquests centres.

El pla desenvoluparà un total de 270 actuacions en 160 municipis valencians, de les quals 169 seran a escoletes infantils, 13 a conservatoris musicals, i 88 a centres formatius d’adults.

El repartiment d’aquestes subvencions s’ha realitzat segons criteris objectius. El 44 % del total es dedicarà a 86 municipis de menys de 5.000 habitants, inclosos dins del tram 1 del pla. El 30,7 % serà pels 46 municipis d’entre 5.000 i 20.000 habitants del segon tram, i el 25,5 % restant arribarà a les 69 localitats de més de 20.000 habitants.

Segons el tipus de centre educatiu, el 63 % dels recursos del pla seran per a la millora de les guarderies infantils, el 32,5 % per als centres de formació d’adults, i el 5 % per als conservatoris municipals.

La Diputación destina 1,6 millones de euros a mejoras en Centros Educativos del Camp de Túria y Los Serranos

Garcia: “30 centros docentes de nuestras comarcas se verán beneficiados por este nuevo Pla de la Diputación y la Conselleria de Educación”

Según el diputado autonómico y portavoz de Compomís en el Camp de Túria y Los Serranos, Paco Garcia Latorre, la Diputació de València de acuedo con la Conselleria de Educación, va a invertir 1,6 millones de euros en el segundo Pla Municipal de Mantenimiento de Centros Educativos.

En concreto, serán 1.596.000 euros que se repartirán entre 30 centros educativos de estas dos comarcas valencianas. 570 mil euros irán destinados al Plan de Mantenimiento de Colegios y el resto, 1.026.000 euros serán para centros municipales como son: Escuelas Infantiles, Escuelas de Adultos y Conservatorios de Música.

Según García, cada centro municipal recibirá una ayuda de 38.000 euros para realizar obras de mejora de sus instalaciones docentes, ya bien sean Escuelas Infantiles, Conservatorios o Escuelas de Adultos, mientras que en el Plan de mantenimiento de Colegios, se ha atendido los que prioritariamente h aconsejado la Conselleria, como son los de Benaguasil, Marines y Pedralba.

El diputado autonómico ha hecho énfasis en que estas ayudas van destinadas mayoritariamente a los municipios de menos de 5.000 habitantes, que son los que a veces más dificultades económicas tienen para poder mantener los servicios de estos centros.

El plan desarrollará un total de 270 actuaciones en 160 municipios valencianos, de las que 169 serán a guarderías infantiles, 13 a conservatorios musicales, y 88 a centros formativos de adultos.

El reparto de estas subvenciones se ha realizado según criterios objetivos. El 44 % del total se dedicará a 86 municipios de menos de 5.000 habitantes, incluidos dentro del tramo 1 del plan. El 30,7 % será para los 46 municipios de entre 5.000 y 20.000 habitantes del segundo tramo, y el 25,5 % restante llegará a las 69 localidades de más de 20.000 habitantes.

Según el tipo de centro educativo, el 63 % de los recursos del plan serán para la mejora de las guarderías infantiles, el 32,5 % para los centros de formación de adultos, y el 5 % para los conservatorios municipales.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *