Compromís convoca a concentrar-se per un finançament just

Garcia: “Demà a les 12h en la porta de l’ajuntament continuarem reivindicant a Sánchez el finançament que necessita la nostra Comunitat”

Demà divendres 16 de novembre de 2018 es realitzarà una concentració a la Plaça Major de Llíria per a demanar un “Finançament Just”. Serà a les 12.00h. del matí.

Un any després de la gran mobilització de la societat valenciana del 18 de novembre per a reclamar un finançament just i unes inversions justes, ens mobilitzem de nou per a mantenir vives les reivindicacions, apunta Paco Garcia Latorre, Diputat autonòmic de Compromís i portaveu local a l’ajuntament de Llíria.

La Comissió formada per CCOO PV, UGT-PV, CEV, PSPV, Compromís, Podem i Ciudadanos, i la Xarxa d’Entitats per un Finançament Just, ha convocat concentracions este proper divendres dia 16 de novembre, a les 12 hores, en l’aniversari de la gran mobilització que va omplir els carrers amb el clam de la societat valenciana.

Garcia afirma que ara fa un any, es va demostrar la unió social en contra d’aquest greuge, per això és important que ens tornem a reunir per continuar reclamant, ara al Govern de Pedro Sánchez, una reforma que possibilite un futur millor per a les noves generacions, i que es mantindrà ferma mentre el sistema de finançament no siga just per al poble valencià.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *