La Generalitat concedeix a Llíria un nou taller d’ocupació a través de Labora

Garcia: “20 persones de Llíria tindran l’oportunitat de treballar i formar-se en la rehabilitació i condicionament del Centre Cívic El Prat”

Segons el Diputat autonòmic i tinent d´alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, Llíria va  tornar a ser beneficiaria d’una nova ajuda del Consell per contractar persones i formar-les. Serà a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

El Diputat de Compromís apunta que el Govern del Botànic, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible ha concedit una subvenció de prop de 400 mil euros que donarà opció a contractar 20 persones majors de 25 anys durant un període d’un any.

Els interessats hauran d’estar inscrits prèviament com a demandants d’ocupació en Labora. De la mateixa forma, els sol·licitants hauran d’estar registrats en les especialitats d’operadors auxiliars d’obra de construcció de fàbriques (codi EOCB0108), d’acabats rígids i urbanització (codi EOCB0209), o activitats auxiliars en vivers, auxiliars de jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108) o d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (codi AGAO0208).

El taller d’ocupació comptarà a més amb un director, un monitor per a cadascun dels dos tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu.

Garcia apunta que les polítiques actives d’ocupació que la Generalitat està impulsant i las proposta de Plans d’ocupació local que CompromísMoVe ha proposat a nivell de Llíria, han fet que la desocupació s’haja reduït un 30% a la nostra ciutat.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *