El Metro ja compta amb un horari nocturn

Els caps de setmana s’ampliarà l’horari fins les 2:30 hores i el dia de Nit vella s’oferirà un servei continuat

Este mes de desembre, el Consell del Botànic ha ampliat els serveis que Metro València ofereix als usuaris, sobretot a la gent mes jove.

Segons informa el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, els serveis ferroviaris de la Generalitat circularan en València per les nits amb horaris de fins les 2.30 hores els divendres, dissabtes i vespres de festius.

Metro València prolongarà l’oferta horària de tancament dels serveis tots els caps de setmana de desembre, excepte Nit bona i vespres de Nadal, mentre que en Nit vella s’oferirà un servei continuat durant tota la nit fins enllaçar amb el primer servei de l’1 de gener.

Cada seixanta minuts els combois circularan en direcció a les estacions de Seminari, Paterna i Alboraia. Els últims trens en circulació tindran el seu fi de destinació en Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria.

Els últims trajectes pel centre del Capi Casal, en referencia a l’estació d’Àngel Guimerà, en la que conflueixen les línies 1, 2, 3, 5 i 9, seran fins a les 2.30 hores.

El Metro ya cuenta con un horario nocturno

Los fines de semana se ampliará el horario hasta las 2:30 horas y el día de Nochevieja se ofrecerá un servicio continuado

Este mes de diciembre, el Consell del Botánic ha ampliado los servicios que Metro Valencia ofrece a los usuarios, sobre todo a la gente más joven.

Según informa el Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, los servicios ferroviarios de la Generalitat circularán en Valencia por las noches con horarios de fines las 2.30 horas los viernes, sábados y vísperas de festivos.

Metro Valencia prolongará la oferta horaria de cierre de los servicios todos los fines de semana de diciembre, excepto Nochebuena y vísperas de Navidad, mientras que en Nochevieja se ofrecerá un servicio continuado durando toda la noche hasta enlazar con el primer servicio del 1 de enero.

Cada sesenta minutos los convoyes circularán en dirección a las estaciones de Seminario, Paterna y Alboraia. Los últimos trenes en circulación tendrán su fin de destino en Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol y Riba-roja del Turia.

Los últimos trayectos por el centro del Cap i Casal,  en referencia a la estación de Àngel Guimerà, en la que confluyen las líneas 1, 2, 3, 5 y 9, serán hasta las 2.30 horas.

Arxivat en: Camp de Túria, Comarcal, Compromís, Llíria, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *