CompromísMove exigeix que es paralitzen les importacions de taronja africana

La coalició es suma a les protestes i reivindicacions agràries front esta competència deslleial

La Coalició CompromísMoVe ha presentat uan moció al ple de l’ajuntament de Llíria on s’insta al Govern Espanyol a que amb caràcter urgent sol·licita a la Comissió de la UE l’aplicació de la clàusula de salvaguarda de l’article 34 del citat Acord perquè no s’importen cítrics d’Àfrica del Sud sense garanties per a evitar el contagi de la “taca negra” o citrus black espot, garantint el control mitjançant una inspecció adequada.

Segons el portaveu de la Coalició, Paco Garcia Latorre, estem junt a les organitzacions agràries en este assumpte. No podem deixar qeu altres països entren productes sense cap control i saltant-se la temporalitat fent un competència deslleial als nostres productors valencians.

Enguany, afegeix Garcia, la campanya estan sent molt dolenta per al camp valencià, i el Govern d’Espanya ha de reaccionar i defendre els nostres interessos, ja que este sector es un dels principals motors de la economia valenciana i, poc a poc, i amb els desastrosos acords que es signen amb la UE s’està abocant al camp valencià a l’extermini i la desaparició.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *