El Consell invertirà prop de 16 milions d’euros en les dues noves infraestructures educatives de Llíria

La proposta de CompromísMoVe per a dotar a la Ciutat de Llíria de noves instal·lacions educatives comença la seua marxa. L’ajuntament, a través de la regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per l’edil Paco Garcia, ja va iniciar fa un mes les obres d’arqueologia per a la construcció dels nous vials que han de donar accés als nous centres del Camp de Túria i Col·legi públic núm. 3. Els treballs s’estan centrant en l’excavació i neteja d’antigues pedreres i en el seguiment de les obres d’urbanització necessàries.

Ara, amb una dotació econòmica de 865.540 euros, l’Ajuntament de Llíria pretén dur a terme les obres d’urbanització dels vials d’accés als nous centres educatius de Mura.

Segons el tinent alcalde i portaveu de CompromísMoVe, Paco Garcia, amb aquesta licitació dels vials es donarà compliment a una de les exigències de la Conselleria d’Educació, dotar de condició de solar a les parcel·les on se situaran els dos edificis.

L’Ajuntament de Llíria disposa ja dels projectes bàsics de construcció dels dos centres que ha presentat al Pla Edificant de la Generalitat. El nou IES Camp de Túria està valorat en 9,9 milions d’euros i el col·legi públic en més de 6 milions.

Amb aquesta licitació, es culmina un treball municipal realitzat juntament amb la Conselleria d’Educació per a poder albergar aquests dos nous centres en la nostra localitat, i així donar resposta a les demandes de fa dècades de la comunitat educativa de Llíria, apunta Garcia.

Licitadas las obras de los viales de Mura para albergar el nuevo IES i Colegio Público

El Consell invertirá cerca de 16 millones de euros en las dos nuevas infraestructuras educativas de Llíria

La propuesta de CompromísMoVe para dotar a la ciudad de Llíria de nuevas instalaciones educativas comienza su andadura. El ayuntamiento, a través de la concejalía de Cultura y Patrimonio dirigida por el edil Paco Garcia, ya inició hace un mes las obras de arqueología para la construcción de los nuevos viales que han de dar acceso a los nuevos centros del camp de Turia i Colegio público nº 3. Los trabajos se están centrando en la excavación y limpieza de antiguas canteras y en el seguimiento de las obras de urbanización necesarias.

Ahora, con una dotación económica de 865.540 euros, el Ayuntamiento de Llíria pretende llevar a cabo las obras de urbanización de los viales de acceso a los nuevos centros educativos de Mura.

Según el teniente alcalde y portavoz de CompromísMoVe, Paco Garcia, con esta licitación de los viales se va a dar cumplimiento a una de las exigencias de la Conselleria de Educación, dotar de condición de solar a las parcelas donde se ubicarán los dos edificios.

El Ayuntamiento de Llíria dispone ya tiene los proyectos básicos de construcción de los dos centros que ha presentado al Pla Edificant de la Generalitat. El nuevo IES Camp de Túria está valorado en 9,9 millones de euros y el colegio público en más de 6 millones.

Con esta licitación, se culmina un trabajo municipal realizado junto con la Conselleria de Educación para poder albergar estos dos nuevos centros en nuestra localidad, y así dar respuesta a las demandas de hace décadas de la comunidad educativa de Llíria, apunta Garcia.