Llíria aprova el Pacte Municipal per l’esport

El ple acorda destinar un mínim d’1.5 milions d’euros en inversions esportives durant els pròxims quatre anys

L’esport és una de les fulles de ruta del Govern de l’Almodí per als pròxims quatre anys. Amb este objectiu, el ple municipal ha aprovat que l’Ajuntament de Llíria impulse un Pacte Municipal per l’esport, per estudiar, analitzar i planificar les necessitats esportives del municipi; calcular l’impacte dels nous equipaments i la seua calendarització.

A més, l’acord plenari es va comprometre a realitzar una despesa mínima d’1.5 milions d’euros en inversions esportives durant la present legislatura.

“La nostra població compta amb un important teixit associatiu en matèria esportiva, que generen una forta demanda d’equipaments” explica la regidora d’Esports, Vallivana Murgui. “Si volem seguir potenciant la pràctica esportiva és imprescindible pensar en l’esport com una inversió i no com una despesa”.

En este sentit, la proposta comporta la creació d’un Pla Director d’Instal·lacions Esportives, a través d’un procés de diàleg estructurat entre la corporació municipal, les entitats esportives i la ciutadania.

Segons la regidoria de Compromís per Llíria, “necessitem esta fulla de ruta en matèria esportiva, que siga sòlida i consensuada. Durant els últims anys, s’han realitzat diverses actuacions en l’àmbit esportiu, però hem de seguir dignificant les instal·lacions esportives. Actualment, tenim en marxa la construcció de l’accés al Canó, que es troba en fase d’execució; els vestuaris de la ciutat de la raqueta, que es troben en fase de licitació; i, també, la construcció dels camps de futbol 8 del Prat, que serviran per a millorar l’oferta per la pràctica del futbol no associativa”.

Per altra banda, el Pacte Municipal per l’Esport també contemplarà la gestió i el manteniment de les instal·lacions esportives, que “és quasi més important que la seua construcció”.

 

Arxivat en: Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *